Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
17. junij 2006
 NATISNI
Žoga ni hotela v mrežo
Klemen Kos (foto: Getty Images)

Mehiški selektor Ricardo La Volpe je storil vse kar je bilo v njegovi moci, vendar njegovi varovanci proti Angoli nikakor niso uspeli postaviti pike na i.

Argentinec je v igro poslal kar štiri napadalce, kljub izredno ofenzivni postavitvi v zadnjem delu drugega polcasa pa Mehicani nikakor niso uspeli spraviti žoge za hrbet angolskega vratarja Joaa Ricarda. La Volpe upa, da se kaj takega ne bo vec ponovilo: »Kontrolirali smo potek igre, si pripravili veliko priložnosti, vendar ce žoga noce v mrežo ne moreš storiti prav nic. Ne vem še, kako bomo odigrali zadnjo tekmo skupinskega dela, vse je odvisno od razpleta jutrišnjega srecanja med Portugalsko in Iranom,« je povedal 53-letni Argentinec, ki je tokrat le upošteval nasvet krovne nogometne organizacije, da naj ne kadi vec ob igrišcu.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometne tekme so v preteklosti že zanetile prave vojne (Honduras in El Salvador), kaj kmalu pa bi do tega prišlo tudi na Kiajskem, kjer je domaca r...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje