Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Jermain Defoe je res pomemben del moje ekipe. Ne bi ga zamenjal niti za mis sveta. On bi sicer mene najbrž zamenjal za mis sveta.
Martin Jol
20. november 2006
 NATISNI
Kaka: ''Storil sem napako''
Jure Bohoric (foto: Adidas)

Na letošnjem svetovnem prvenstvu je Brazilija v cetrtfinalu izgubila proti Franciji, zvezdnik Kaka pa je priznal, da je igral s poškodovanim kolenom.

Kaka, zvezdnik italijanskega prvoligaša AC Milana, še vedno ni pozabil na polom Brazilije na letošnjem svetovnem prvenstvu. Carioce so v Nemciji branile naslov prvaka, v cetrtfinalu pa so jih domov poslali nogometaši Francije. "Selektorju Parreiri sem povedal, da lahko igram proti Francozom, toda naredil sem napako. Ne bi smel igrati, saj sem bil poškodovan in kadar je tako, ne moreš igrati po svojih najboljših moceh," je razložil nekdaj nogometaš Sao Paula, ki je imel poškodovano koleno in dodal, da je bil pod vplivom velike evforije, zato ni mogel razmišljati s trezno glavo: "Takrat niti ne pomisliš nato, kaj bi se lahko zgodilo." Kaka je potarnal še nad pripravami na mondial, ki so jih imeli Brazilci v Švici: "Na treningih nas je gledalo tudi po 5.000 in vec gledalcev. To je slabo vplivalo na koncentracijo nogometašev in prihodnje si takšne napake ne bomo smeli vec privošciti."


Kaka je priznal, da je na mondialu v Nemciji storil napako.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Si predstavljate, da navijate za klub, ki ima najboljšo obrambo v celotni ligi? Takšnemu klubu naslov prvaka zagotovo ne pobegne iz rok, si verjet...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje