Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Hodim na piknike SDS, saj je vedno dobra pojedina.
Sebastjan Cimerotic
3. september 2008
 NATISNI
Blatter je popravil napako
Jure Bohoric (foto: FIGC)

Na predstavitvi posebnega našitka, ki ga bodo nosili svetovni prvaki Italijani, je predsednik FIFA Joseph Blatter popravil napako izpred dveh let na SP v Nemciji.

Fabio Cannavaro, kapetan Italije na svetovnem prvenstvu leta 2006, je vendarle prejel pokal za naslov prvaka tudi iz rok Seppa Blatterja. Predsednik Mednarodne nogometne zveze (FIFA) je pred dvema letoma poskrbel za veliko razburjenje na Apeninskem polotoku, potem ko ni želel predati pokala, namesto njega pa je to storil Lennart Johansson, tedanji predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA). Sedaj je Blatter popravil napako, in sicer ob predstavitvi nove graficne podobe našitka za na dres svetovnega prvaka. Prvic v zgodovini bo aktualni svetovni prvak igral s posebnim našitkom, na katerem bo na beli podlagi pokal, pod njim pa bo napis "svetovni prvaki FIFA 2006". Predstavili so ga v Firencah, kjer sta bila tudi Cannavaro in Blatter. "Prvak si zasluži posebno prepoznavnost. Italija je prva s takšnim našitkom, na svojih tekmah pa ga bo nosila do leta 2010. To bo za nogometaše brez dvoma še dodatna motivacija," je pojasnil Švicar, prijel za pokal in dejal: "Nikoli ni prepozno, za popraviti napake!" ter luksuzno trofejo predal nasmejanemu Cannavaru. Nogometaš madridskega Reala je seveda ob tem pristavil svoje: "Izkušnja v Nemciji je spremenila življenja vseh, ki smo pri njej sodelovali. Verjeli smo v sanje in jih uresnicili ter dvignili fantasticen pokal. Sedaj imamo še eno priložnost, da utišamo vse. Zaradi tega smo povabili predsednika Blatterja in mu ponudili še eno priložnost, da mi preda lovoriko."


Joseph Blatter je v Firencah popravil napako iz Berlina.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pujsi so pred leti tako zelo zagodli nizozemskemu amaterskemu klubu VV Putbroek, da ta domacih tekem nekaj casa sploh ni mogel igrati na svoji nog...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje