Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Celo življenje sem garal za to, da sem nekaj dosegel. Kdor trdi, da to ni res, mi lahko mirne duše poljubi zadnjico.
Diego Maradona
22. julij 2006
 NATISNI
Parreira pri JAR?
Klemen Kos

Bivši trener brazilske reprezentance Carlos Alberto Parreira je nekaj dni po odstopu z mesta brazilskega selektorja prejel ponudbo Južnoafriške republike.

Parreira je pred dnevi odstopil z mesta selektorja brazilske reprezentance, kot vse kaže pa ta strokovnjak, ki je leta 1994 s selecaom osvojil naslov svetovnega prvaka, ne bo dolgo ostal brez dela: »Štejem si v veliko cast, da sem prejel ponudbe iz dežele, ki bo leta 2010 organizirala svetovno prvenstvo. Zaenkrat se glede ponudbe še nismo pogovarjali, vsekakor pa bomo že v kratkem sedli za mizo in skušali najti skupen dogovor. Ta teden sem ponovno prejel klic s strani južnoafriške nogometne zveze, v stikih pa smo bili že pred dobrim letom dni,« je povedal Parreira, ki je kar trikrat vodil brazilsko reprezentanco. 63-letni strokovnjak ima izkušnje tudi z vodenjem ostalih manj zvenecih reprezentanc, saj je v svoji dolgi karieri med drugim vodil tudi izbrane vrste Kuvajta, Združenih arabskih emiratov in Savdske Arabije.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred kratkim se je Romario jokal kot majhen otrok, s tribun pa je bil deležen stojecih ovacij, ko je zabil tisoci gol v svoji karieri. "Naj govori...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje