Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 15 avgust 2020
Srecko Katanec je strahopetec. To sem pricakoval. Za njegov karakter je to povsem normalno. Naredil je škodo, ker je izzval vse. Zdaj ima javnost še manj zaupanja v selektorja in igralce.
Zlatko Zahovic
21. julij 2006
 NATISNI
Arnold v kvalifikacijah
Klemen Kos

Graham Arnold bo zacasno prevzel vodenje avstralske reprezentance in bo sedel na klopi »socceroosov« v kvalifikacijah za nastop na azijskem pokalu.

Avstralci od odhoda Guusa Hiddinka še niso našli prave zamenjave, zacasno pa bo reprezentanco prevzel Graham Arnold, ki je zadnjih šest let deloval kot pomocnik glavnim trenerjem »kanarckov«. Avstralska nogometna zveza ni uspela prepricati bivškega Hiddinkovega pomocnika Johana Neeskensa, ki je po koncu SP odšel k Barceloni, neuspešna pa so bila tudi pogajanja z Francozom Gerardom Houillerjem, ki tako še naprej ostaja na klopi Lyona. Graham bo naslednji mesec sedel na avstralski klopi na tekmah proti Kuvajtu in Libanonu, ko se bodo Avstralci skušali uvrstiti na azijski pokal julija leta 2007.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so še zdaj poznani po tem, da so zelo sprošceni in marsikdaj naredijo kakšno neumnost, s katero razbijejo monotonost priprav,...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje