Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Seveda je tarca posmeha, toda njemu ne gre na smeh, saj bo pocival skoraj mesec dni. Ko se je zbudil, se je pretegnil v postelji in storil nekaj cudnega s svojo nogo.
Steve Coppell
21. julij 2006
 NATISNI
Materazzi noce zanetiti vojne
Klemen Kos

Marco Materazzi noce komentirati kazni mednarodne nogometne zveze zaradi žaljivk, katere je v finalu SP izrekel francoskemu zvezdniku Zinedineu Zidaneu.

Materazzi je pred »sodbo« Fife priznal, da je Zidaneu izrekel nekaj socnih žaljivk, vendar pa sam smatra, da so tovrstni incident zgolj sestavni del nogometa. Fifa je Materazzija kaznovala z dvema tekmama prepovedi, zapovrh pa bo moral robustni »Matrix« placati tudi 4000 evrov kazni: »Kazen je kakršna pac je, vendar sem obljubil, da je ne bom komentiral. Zelo težko je biti tiho, vendar se bom držal obljube. Zavezal sem se k molku, ker vem kakšne posledice bi moral nositi, v kolikor bi spregovoril. Zanetil bi tretjo svetovno vojno. Pustimo zdaj to,« je povedal Materazzi, ki v teh dneh uživa na pocitnicah s svojo družino in kot sam pravi, skuša pozabiti Zinedinea Zidanea.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1941 sta se v Braziliji za naslov prvaka zvezne države Rio de Janeiro pomerila vecna rivala Fluminense in Flamengo. Fluminense, ki je za nasl...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje