Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Jezi se Ronaldo! Ne, to je Ronald Koeman. Ja, teh Ronaldinhov in Ronaldov je res veliko.
Ivo Milovanovic
20. julij 2006
 NATISNI
Fifa je bila milostna
Klemen Kos

Po natancni preiskavi dogodka s finalne tekme letošnjega SP je Fifa Zinedinu Zidaneu in Marcu Materazzija naložila dokaj milostne kazni.

Zinedine Zidane je bil kaznovan s tremi tekmami prepovedi in globo v višini 5000 evrov, Materazzi pa ne bo imel pravice do nastopa na naslednjih dveh tekmah Azzurrov, iz žepa pa bo moral položiti tudi 4000 evrov kazni. Zidanova kazen je seveda precej simbolicne oblike, saj je že dolgo znano, da francoski zvezdnik po koncu letošnjega SP koncuje svojo športno pot. Prav v ta namen se je Fifa uspela dogovoriti z Zizoujem, da bo slednji kazen opravil v obliki dela z otroki in mladimi. Fifa je sklenila, da Materazzijeve obtožbe niso imele rasisticne osnove, oba vpletena akterja pa sta se obenem tudi opravicila za svoje dejanje. Predstavnik Fife Andreas Herren je povedal, da možnost odvzema nagrade za najboljšega igralca prvenstva Zinedinu Zidaneu nikoli ni bila predmet debate.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V italijanski drugi ligi igra tudi klub, ki sliši na ime Hellas Verona. Ustanovljen je bil leta 1903, zanimivo pa je, da je ime zanj predlagal ucitel...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje