Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Ko grem v Split, sem tam car. Vsi hocejo z mano govoriti, kako je bilo vcasih, ceprav se meni to ne ljubi vec. V Nemciji me zdaj ne poznajo vec toliko, saj sem plešast, prej sem imel dolge lase. Ce kakšni Nemci sem pridejo, pa vcasih - predvsem v gostilni na Brinju - kar ne morejo verjeti, da jem zraven njih. A morajo biti moj letnik ali pa malo mlajši.
Brane Oblak
20. julij 2006
 NATISNI
Fifa je bila milostna
Klemen Kos

Po natancni preiskavi dogodka s finalne tekme letošnjega SP je Fifa Zinedinu Zidaneu in Marcu Materazzija naložila dokaj milostne kazni.

Zinedine Zidane je bil kaznovan s tremi tekmami prepovedi in globo v višini 5000 evrov, Materazzi pa ne bo imel pravice do nastopa na naslednjih dveh tekmah Azzurrov, iz žepa pa bo moral položiti tudi 4000 evrov kazni. Zidanova kazen je seveda precej simbolicne oblike, saj je že dolgo znano, da francoski zvezdnik po koncu letošnjega SP koncuje svojo športno pot. Prav v ta namen se je Fifa uspela dogovoriti z Zizoujem, da bo slednji kazen opravil v obliki dela z otroki in mladimi. Fifa je sklenila, da Materazzijeve obtožbe niso imele rasisticne osnove, oba vpletena akterja pa sta se obenem tudi opravicila za svoje dejanje. Predstavnik Fife Andreas Herren je povedal, da možnost odvzema nagrade za najboljšega igralca prvenstva Zinedinu Zidaneu nikoli ni bila predmet debate.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
West Bromwich Albion je klub, kjer igra tudi slovenski reprezentant Robert Koren. To ni nic nenavadnega, marsikdo pa ne ve, da je prav WBA klub, ki j...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje