Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Frank Rijkaard je bil odlicen nogometaš, medtem ko sem bil jaz katastrofalen. Toda kot trener je Nizozemec cista nicla, jaz pa zmagovalec.
Jose Mourinho
18. julij 2006
 NATISNI
Menjava na iranski klopi
Klemen Kos

Hrvat Branko Ivankovic ne bo vec sedel na klopi iranske izbrane vrste, saj bo hrvaškega strokovnjaka zamenjal domaci trener Amir Qalehnoie.

Qalehnoie bo prekinil hrvaško »dinastijo« na klopi iranske reprezentance, saj so v zadnjem desetletju na celu te azijske države sedeli tako Tomislav Ivic, Miroslav Blaževic kot tudi Branko Ivankovic, ki pa na letošnjem svetovnem prvenstvu ni upravicil visokih pricakovanj iranskih navijacev, ki so bili prepricani, da je imel Iran letos najmocnejšo ekipo v zgodovini te dežele. Qalehnoie se je letos izkazal v iranskem državnem prvenstvu, kjer je moštvo Esteghlala popeljal do naslova prvaka, novi iranski selektor pa bo po prvih napovedih sodec v prihodnje združil funkciji klubskega trenerja in selektorja izbrane vrste.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje