Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
18. julij 2006
 NATISNI
Menjava na iranski klopi
Klemen Kos

Hrvat Branko Ivankovic ne bo vec sedel na klopi iranske izbrane vrste, saj bo hrvaškega strokovnjaka zamenjal domaci trener Amir Qalehnoie.

Qalehnoie bo prekinil hrvaško »dinastijo« na klopi iranske reprezentance, saj so v zadnjem desetletju na celu te azijske države sedeli tako Tomislav Ivic, Miroslav Blaževic kot tudi Branko Ivankovic, ki pa na letošnjem svetovnem prvenstvu ni upravicil visokih pricakovanj iranskih navijacev, ki so bili prepricani, da je imel Iran letos najmocnejšo ekipo v zgodovini te dežele. Qalehnoie se je letos izkazal v iranskem državnem prvenstvu, kjer je moštvo Esteghlala popeljal do naslova prvaka, novi iranski selektor pa bo po prvih napovedih sodec v prihodnje združil funkciji klubskega trenerja in selektorja izbrane vrste.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spolna industrija in nogomet se zdita iz leta v leto bližje. Na minulem svetovnem prvenstvu v Nemciji so sex-shope preplavili vibratorji z motivi jun...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje