Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Nisem mogel dojeti, da se ljudje razlikujejo na nacionalni osnovi. Spomnim se dogodka, ko sem Bobanu cestital za rojstni dan, in ko sem ga želel poljubiti tretjic, kar je pri nas povsem normalno, me je ostro odrinil. To je bil moj prvi stik z nacionalizmom. Tega nisem razumel.
Gregor Židan
13. julij 2006
 NATISNI
FIFA preiskuje Materazzija
Matej Pate

Po potrdilu Zinedina Zidana, da je Marca Materazzija v finalu SP udaril zaradi grobih žalitev, je Fifa najavila, da je sprožila raziskavo zoper italijanskega branilca.

''Po trditvah Zinedina Zidana, ki je v finalu svetovnega prvenstva z glavo udaril Marca Materazzija, smo se odlocili, da bomo italijanskega branilca preiskovali,'' so danes zapisali v izjavi za javnost predstavniki Mednarodne nogometne zveze (FIFA) ter tako reagirali na vcerajšnji intervju Zinedina Zidana, ki je na francoski televiziji Canal Plus dejal, da ga je Marco Materazzi grdo izzval ter v negativnem kontekstu omenjal sestro in mamo francoskega virtuoza, ki naj bi bila po nekaterih podatkih hudo bolna. Kot so na Fifi že najavili, lahko Zizou ostane brez nagrade za najboljšega igralca svetovnega prvenstva v Nemciji. V glasovanju je premagal kapetana italijanske reprezentance Fabia Cannavara, ki bo, v primeru, da do odvzema lovorike res pride, prejel nagrado za najboljšega posameznika turnirja.

 NATISNI    
Bo Zizou ob nagrado?
Zizou se je opravicil
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dandanes se zdi žreb skupin v Ligi prvakov in velikih mednarodnih turnirjih kot dobro utecena rutina, vendar pa leta 1982 temu še zdalec ni bilo tako...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje