Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Bil sem presenecen, a vedno govorim, da te v nogometu nic ne more presenetiti.
Les Ferdinand
13. julij 2006
 NATISNI
FIFA preiskuje Materazzija
Matej Pate

Po potrdilu Zinedina Zidana, da je Marca Materazzija v finalu SP udaril zaradi grobih žalitev, je Fifa najavila, da je sprožila raziskavo zoper italijanskega branilca.

''Po trditvah Zinedina Zidana, ki je v finalu svetovnega prvenstva z glavo udaril Marca Materazzija, smo se odlocili, da bomo italijanskega branilca preiskovali,'' so danes zapisali v izjavi za javnost predstavniki Mednarodne nogometne zveze (FIFA) ter tako reagirali na vcerajšnji intervju Zinedina Zidana, ki je na francoski televiziji Canal Plus dejal, da ga je Marco Materazzi grdo izzval ter v negativnem kontekstu omenjal sestro in mamo francoskega virtuoza, ki naj bi bila po nekaterih podatkih hudo bolna. Kot so na Fifi že najavili, lahko Zizou ostane brez nagrade za najboljšega igralca svetovnega prvenstva v Nemciji. V glasovanju je premagal kapetana italijanske reprezentance Fabia Cannavara, ki bo, v primeru, da do odvzema lovorike res pride, prejel nagrado za najboljšega posameznika turnirja.

 NATISNI    
Bo Zizou ob nagrado?
Zizou se je opravicil
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Americani se pri promociji razlicnih dogodkov vedno spomnijo kaj novega, mimo tega pa seveda ni šlo niti pri nogometu. Leta 1993 so tako pred prijate...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje