Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec.
Brane Oblak
12. julij 2006
 NATISNI
Loew tudi uradno
Matej Pate (foto: Getty Images)

Danes dopoldne je z mesta nemškega selektorja odstopil Jürgen Klinsmann. Na Nemški nogometni zvezi (DFB) so že potrdili, da je novi selektor Joachim Loew.

Jürgen Klinsmann, ki je na svetovnem prvenstvu osvojil bron in s pomlajeno reprezentanco navdušil z napadalno in agresivno igro, je danes Nemcijo spravil v jok in naznanil, da odstopa s svojega položaja. Na Nemški nogometni zvezi (DFB) so nekaj ur za odstopno izjavo Klinsija razkrili ime novega selektorja. Enainštiridesetletnega nekoc odlicnega napadalca bo zamenjal dosedanji pomocnik Joachim Loew. Šestinštiridesetletni trener svetovni javnosti ni najbolj znan. Trenersko pot je zacel v Švici (FC Frauenfeld) leta 1994, že naslednje leto se je vrnil v Nemcijo in bil sprva pomocnik trenerja pri prvoligašu Stuttgartu. Klub iz mesta Mercedesa je nato naslednji dve leti vodil kot glavni trener. Preden je leta 2004 postal pomocnik selektorja nemške reprezentance, je zamenjal še nekaj klubov v Turciji (Fenerbahce, Adanaspor), Avstriji (Tirol, Austria Dunaj) in Nemciji (Karlsruher SC).

 NATISNI    
Izbral je družinsko življenje
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanska Roma je leta 1999 dvema italijanskima sodnikoma podarila uri znamke Rolex, še sedemintridesetim sodnikom pa ure v manjši vrednosti, kar j...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje