Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
''Vsi novinarji so isti. Razlika je zgolj v tem, da te eni specejo brez, drugi pa z oljem''.
Samir Handanovic
12. julij 2006
 NATISNI
Cafu ne bo odnehal
Matej Pate (foto: Getty Images)

Navkljub drugacnim pricakovanjem, se je brazilski veteran Cafu, ki igra za italijanski Milan, odlocil, da se še ne bo poslovil od reprezentance.

Brazilska reprezentanca je prav gotovo najvecje razocaranje letošnjega svetovnega prvenstva v Nemciji. Kljub zvezdniški zasedbi je izpadla že v cetrtfinalu in se hitro poslovila od sanj o šestem naslovu svetovnega prvaka. Po neuspehu so se od reprezentance Kariok zaceli poslavljati nekateri nogometaši, ki so že v letih, a najstarejši med njimi, Cafu, ki šteje že 36 pomladi, ne namerava slediti reprezentancnim kolegom (Juninho Pernambucano, Roberto Carlos …). ''Nisem slab igralec, kot nepošteno pišejo mnogi novinarji. Leta 2002, ko smo osvojili naslov, sem igral odlicno, letos se nam je pac zgodil spodrsljaj, kar pa ne pomeni, da sem slab. Še vedno sem dober in se bom odzval vsakemu reprezentancnemu vabilu. Ne bom prenehal z igranjem za reprezentanco, ceprav dobro vem, da si veliko ljudi želi, da bi se to zgodilo,'' je bil iskren branilec italijanskega Milana.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bolivijski nogometaš Raul Gutierrez je imel za seboj povsem spodobno kariero, saj se je pred leti prebil celo v izbrano vrsto, obenem pa je bil tudi ...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje