Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
12. julij 2006
 NATISNI
Hotel se je upokojiti
Matej Pate (foto: Getty Images)

Filippo Inzaghi, clan italijanske reprezentance, ki je na svetovnem prvenstvu v Nemciji zmagala, je razkril, da je bil pred enim letom blizu upokojitve.

''V dneh slavja se pogostokrat vracam v preteklost, ki zame ni bila tako blešceca. Pred enim letom sem imel veliko težav s poškodbami in ni manjkalo veliko, da bi nogometne cevlje obesil na klin. Le ljudem v Milanu se lahko zahvalim, da so me ves cas spodbujali in mi omogocili, da sem se vrnil v velikem slogu. Tako v klubu kot v reprezentanci,'' je razkril zvezdnik Milana Filippo Inzaghi, ki je v zadnjih dveh sezonah zbral zgolj 31 nastopov, a kljub vsemu dosegel 17 zadetkov. ''Tako zelo sem vesel, da smo osvojili naslov. Šele ko se to zgodi, vidiš, kaj naslov svetovnega prvaka pomeni ljudem,'' je še dodal 32-letni napadalec, ki je na svetovnem prvenstvu v Nemciji dosegel en zadetek. Med strelce se je vpisal na tekmi tretjega kroga skupine E, ko je matiral ceškega vratarja Petra Cecha za zmago z 2:0.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson še dandanes pomni 13. april leta 1996, ko so po njegovem prepricanju sodec njegovi varovanci srecanje s S...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje