Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Veckrat sem že napisal, da je Srecko izjemen selektor in zelo povprecen klubski trener. On je konflikten, v reprezentanci, ki se sestaja vsake tri mesece za tri dni to gre, do naslednjega zbora se vse zamere pozabijo, v klubu pa se ob vsakodnevnem delu nesoglasja stopnjujejo. Molimo, da se Katanec ne bo blamiral v kakem slovenskem klubu.
Franci Božic
12. julij 2006
 NATISNI
Hotel se je upokojiti
Matej Pate (foto: Getty Images)

Filippo Inzaghi, clan italijanske reprezentance, ki je na svetovnem prvenstvu v Nemciji zmagala, je razkril, da je bil pred enim letom blizu upokojitve.

''V dneh slavja se pogostokrat vracam v preteklost, ki zame ni bila tako blešceca. Pred enim letom sem imel veliko težav s poškodbami in ni manjkalo veliko, da bi nogometne cevlje obesil na klin. Le ljudem v Milanu se lahko zahvalim, da so me ves cas spodbujali in mi omogocili, da sem se vrnil v velikem slogu. Tako v klubu kot v reprezentanci,'' je razkril zvezdnik Milana Filippo Inzaghi, ki je v zadnjih dveh sezonah zbral zgolj 31 nastopov, a kljub vsemu dosegel 17 zadetkov. ''Tako zelo sem vesel, da smo osvojili naslov. Šele ko se to zgodi, vidiš, kaj naslov svetovnega prvaka pomeni ljudem,'' je še dodal 32-letni napadalec, ki je na svetovnem prvenstvu v Nemciji dosegel en zadetek. Med strelce se je vpisal na tekmi tretjega kroga skupine E, ko je matiral ceškega vratarja Petra Cecha za zmago z 2:0.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje