Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Takoj lahko naštejem pet kandidatov za prvaka. Mislim, da imajo najvec možnosti Anglija, Italija, Portugalska, Argentina, Nizozemska in Francija.
Branko Oblak
11. julij 2006
 NATISNI
Pessottu so prinesli pokal
Matej Pate (foto: Getty Images)

Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta, Ciro Ferrara in kondicijski trener italijanske reprezentance Claudio Gaudino so danes v bolnišnici obiskali Gianluca Pessotta.

Italijanski kapetan Fabio Cannavaro je izpolnil obljubo in nedeljsko zmago na svetovnem prvenstvu v Nemciji posvetil menedžerju Juventusa, Gianlucu Pessottu. Danes so nesrecnega nekdanjega nogometaša, ki je pred dnevi skušal storiti samomor in je še vedno v zelo resnem zdravstvenem stanju, poleg kapetana 'azzurrov' obiskali še Gianluca Zambrotta, Ciro Ferrara in Claudio Gaudino. Kvartet je v bolnico Molinette, v kateri leži Pessotto, ponosno prinesel še pokal 'Fifa World Cup', ki so ga Italijani dobili za zmago na mondialu. ''Trenutek, ko smo ga obiskali, je bil zelo ganljiv. Nasmehnil se je in potocil nekaj solzic,'' je razložil kondicijski trener italijanske reprezentance.


Cannavaro je pokal pokazal tudi prijatelju Pessottu.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Afriški nogometaši tudi v najmocnejših evropskih klubih že nekaj let igrajo zelo vidne vloge. Eden od teh je med drugim Geremi, ki si kruh služi p...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje