Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Ce prodaja casopisov v Varaždinu po mojem prihodu ne bo narasla za petnajst odstotkov, potem takoj nehajte pisati o meni.
Miroslav Blaževic
11. julij 2006
 NATISNI
FIFA bo raziskala
Matej Pate (foto: Getty Images)

Na sedežu Mednarodne nogometne zveze (FIFA) so sporocili, da bodo dodatno raziskali nedeljski incident Zinedina Zidana na finalu svetovnega prvenstva v Nemciji.

''Podrobno bomo raziskali, kaj se je zgodilo, da je Zinedine Zidane reagiral tako nešportno. Raziskali bomo vsako malenkost in skušali priti stvari do dna,'' so zapisali na Fifi. Kot je znano, je v 110. minuti podaljška svetovnega prvenstva v Nemciji ('azzurri' so kasneje zmagali po streljanju enajstmetrovk), kjer sta se v Berlinu merili Francija in Italija, francoski kapetan Zinedine Zidane reagiral 'živalsko' in z glavo udaril branilca Italije Marca Materazzija. Slednji je 'Zizouja' bržcas izzval, zdaj pa želijo na Krovni nogometni organizaciji razkriti ozadje nešportnega dogodka. Ni izkljuceno, da bosta oba akterja naknadno kaznovana.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Južni Ameriki nacin življenja, hranjenja pa tudi izgleda nemalokrat vpliva tudi na selekcijo nogometašev v izbrani vrsti. To sta na svoji koži obcu...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje