Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
11. julij 2006
 NATISNI
Kranjcar ne bo vec selektor
Matej Pate (foto: Getty Images)

Vse bolj je jasno, da Zlatko 'Cico' Kranjcar ne bo vec selektor hrvaške reprezentance. Nasledil naj bi ga Branko Ivankovic.

Izvršni odbor Hrvaške nogometne zveze (HNS) je pred dnevi izdal nezaupnico za hrvaškega selektorja Zlatka Kranjcarja, a se je zdelo, da kljub vsemu ne bo ostal brez službe. Nekoc odlicnega napadalca zagrebškega Dinama je namrec šcitil predsednik zveze Vlatko Markovic, ki se je s 'Cicom' pred zacetkom svetovnega prvenstva ustno že dogovoril za podaljšanje pogodbe do konca kvalifikacijskega ciklusa za evropsko prvenstvo 2008. A vse kaže, da ima tudi predsednik zveze vse manj zaupanja v selektorja, kar je potrdil tudi v današnji izjavi za Sportske novosti, ko je dejal, da se je motil, ko je šcitil selektorja. Namignil je, da v ekipi 'kockastih' dosti stvari ni v najlepšem redu in ko je tako, je najlažje odpustiti trenerja. Kljub dejstvu, da je z njim že imel ustni dogovor. 'Cico' se je na udaru kritikov znašel zaradi neuspeha na SP v Nemciji, kjer je Hrvaška remizirala proti Japonski in Avstraliji, izgubila pa proti Braziliji po težkem boju z 0:1. A bolj kot rezultat (v kvalifikacijah je bil neporažen v težki skupini skupaj s Švedsko in Bolgarijo, na zakljucnem turnirju pa je izgubil zgolj proti petkratnim svetovnim prvakom), je selektorja Hrvaške pokopala slaba komunikacija z mediji po prihodu z mondiala. Prej priljubljeni trener je postal tarca, s cimer se ni dobro nesel in napovedal tiho vojno nekaterim predstavnikom sedme sile. Kot kaže bo iz nje prišel kot poraženec … Naslednji selektor na 'vroci' klopi naših južnih sosedov naj bi bil Branko Ivankovic, ki je v Nemciji vodil iransko reprezentanco.

 NATISNI    
Osumljena Slovenca sta Lalic in Suljic
Robert Kovac koncuje kariero
Zajec ponovno na klopi Dinama
Hrvati slavili v Celovcu
Jurcic zapustil klop Dinama
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje