Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Napadalec je zadolžen za doseganje zadetkov. Ce ga ne zabije, je po tekmi še dva dneva razocaran. Ce Materazzi kot štoper ne polomi enega na tekmo, je še tri dni razocaran.
Sebastjan Cimerotic
11. julij 2006
 NATISNI
Domenech ostaja selektor
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Raymond Domenech bo še naprej vodil francosko nogometno reprezentanco, potem ko je danes pristal na dvoletno podaljšanje sodelovanja.

Kljub porazu v finalu svetovnega prvenstva bo nogometno reprezentanco Francije še naprej vodil ekscentricni Raymond Domenech. Ta je bil pred zacetkom tekmovanja v Nemciji deležen številnih kritik, tako zaradi izbora nogometašev kot sistema igre, kljub temu pa so Galski petelini nato presenetili prakticno vse in se prebili celo do finala. Tam je bila Italija po streljanju enajstmetrovk premocan nasprotnik, s sedeža Nogometne zveze Francije (FFF) pa so sporocili, da bo Domenech ne glede na poraz ostal selektor. Ponudili so mu namrec dvoletno podaljšanje sodelovanje, na kar je Domenech z veseljem pristal.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko je brazilska nogometna reprezentanca leta 1970 osvojila naslov svetovnega prvaka, je na turnirju v Mehiki pomembno vlogo odigral tudi Tostao. Mali...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje