Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
11. julij 2006
 NATISNI
Matrix: ''Super arogantni Zidane''
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Marco Materazzi je priznal, da je užalil Zinedina Zidana, vendar naj bi po njegovih besedah francoski nogometaš zacel z dvobojem, ki je vodil do rdecega kartona.

Italijanski nogometaš Marco Materazzi je spregovoril o incidentu, ki se je zgodil v finalu svetovnega prvenstva in vodil do izkljucitve Zinedina Zidana. Francoski navijaci so prepricani, da je prav branilec milanskega Interja glavni krivec, da je moral Zizou predcasno koncati svojo zadnjo tekmo v karieri, toda Matrix je sedaj razkril, da je v bistvu Zidane tisti, ki je zacel z vsem skupaj. "Kaj se je zgodilo? Prijel sem ga za dres - le za nekaj sekund - nakar se je obrnil k meni in me premeril s super arogantnim posmehom. Nato mi je rekel, da ce želim imeti njegov dres, ga lahko dobim po koncu tekme," razlaga strelec zadetka za Azzurre v rednem delu finalne tekme in dodaja: "Res je, da sem mu vrnil z žalitvijo." Ko so ga vprašali, ce je užalil njegovo mamo oziroma sestro, je Materazzi odgovoril: "Šlo je za žalitev, kakršne so med tekmami nekaj povsem obicajnega, a niso nic posebnega in jih nogometaši ponavadi preslišijo. Zagotovo pa ga nisem ozmerjal s teroristom. Te stvari me ne zanimajo, niti ne vem, kaj je islamski terorist. Zame je moj edini terorist moja 10-mesecna hcerka. Zagotovo nisem omenil njegove mame - zame je mama sveta." Pri casniku Corriere della Sera so ob tem zapisali, da je Materazzi ostal brez mame, ko mu je bilo 14 let in da se tudi zaradi tega ne bi spustil na nivo, ki mu ga v teh dneh pripisujejo številni, predvsem francoski mediji.

 NATISNI    
Brazilci razvozlali uganko?
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prav posebno poglavje španskega nogometa je spisal nekdanji zloglasni lastnik madridskega Atletica Jesus Gil y Gil. Pred leti preminuli dolgoletni pr...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje