Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Luis Figo mi je rekel naj ubranim dve enajstmetrovki. Ubranil sem tri in mu na koncu povedal, da sem dve ubranil zanj, eno pa zase.
Ricardo
11. julij 2006
 NATISNI
Romano Prodi: ''Grazie!''
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Svetovnim nogometnim prvakom, reprezentantom Italije, se je poklonil tudi premier države z Apeninskega polotoka Romano Prodi.

Clani nogometne reprezentance Italije, ki so na svetovnem prvenstvu v Nemciji v finalu po streljanju enajstmetrovk premagali Francijo, so v sedmih nebesih. Ob vrnitvi domov jih je na ulicah pozdravilo vec kot milijon ljudi, na anticnem štadionu Circo Massimo jih je pricakalo vec kot 600.000 navijacev, nogometnim junakom pa se je poklonil tudi italijanski premier. "Vsi tukaj doma v Italiji smo ves mesec z vami delili tako dobre kot slabe trenutke in enako napeto doživljali razburljivo finalno tekmo proti Franciji kot vi," je misli strnil Romano Prodi, ki je pred kratkim na volitvah premagal Silvia Berlusconija, kot pravi kapetan zlato lovoriko dvignil visoko v zrak in dodal: "Hvala, da ste mlado generacijo opomnili, da trdo delo, garanje in litri prelitega znoja vedno obrodijo sadove. Hvala, ker ste vrnili upanje v italijanski nogomet. Grazie! Vsi Italijani vas imamo radi!"

 NATISNI    
Vrnitev prvakov sveta
Ne morejo verjeti
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Si predstavljate, kakšen šok bi doživeli navijaci Domžal, ce bi njihov klub zgolj sezono po osvojitvi naslova prvaka izpadel iz elitnega razreda tekm...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje