Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
11. julij 2006
 NATISNI
Romano Prodi: ''Grazie!''
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Svetovnim nogometnim prvakom, reprezentantom Italije, se je poklonil tudi premier države z Apeninskega polotoka Romano Prodi.

Clani nogometne reprezentance Italije, ki so na svetovnem prvenstvu v Nemciji v finalu po streljanju enajstmetrovk premagali Francijo, so v sedmih nebesih. Ob vrnitvi domov jih je na ulicah pozdravilo vec kot milijon ljudi, na anticnem štadionu Circo Massimo jih je pricakalo vec kot 600.000 navijacev, nogometnim junakom pa se je poklonil tudi italijanski premier. "Vsi tukaj doma v Italiji smo ves mesec z vami delili tako dobre kot slabe trenutke in enako napeto doživljali razburljivo finalno tekmo proti Franciji kot vi," je misli strnil Romano Prodi, ki je pred kratkim na volitvah premagal Silvia Berlusconija, kot pravi kapetan zlato lovoriko dvignil visoko v zrak in dodal: "Hvala, da ste mlado generacijo opomnili, da trdo delo, garanje in litri prelitega znoja vedno obrodijo sadove. Hvala, ker ste vrnili upanje v italijanski nogomet. Grazie! Vsi Italijani vas imamo radi!"

 NATISNI    
Vrnitev prvakov sveta
Ne morejo verjeti
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje