Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Normalno bi bilo, da bi dobil angažma, a pri nas je pac narobe svet. Pri nas je treba tistega, ki pride do vrha, s kladivom po glavi, da ga ni, da ga zbrišejo. In tudi jaz ne dobim nobenega angažmaja. Niti ga ne išcem, a ce bi me kdo poklical, bi rade volje prišel.
Branko Oblak
11. julij 2006
 NATISNI
Romano Prodi: ''Grazie!''
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Svetovnim nogometnim prvakom, reprezentantom Italije, se je poklonil tudi premier države z Apeninskega polotoka Romano Prodi.

Clani nogometne reprezentance Italije, ki so na svetovnem prvenstvu v Nemciji v finalu po streljanju enajstmetrovk premagali Francijo, so v sedmih nebesih. Ob vrnitvi domov jih je na ulicah pozdravilo vec kot milijon ljudi, na anticnem štadionu Circo Massimo jih je pricakalo vec kot 600.000 navijacev, nogometnim junakom pa se je poklonil tudi italijanski premier. "Vsi tukaj doma v Italiji smo ves mesec z vami delili tako dobre kot slabe trenutke in enako napeto doživljali razburljivo finalno tekmo proti Franciji kot vi," je misli strnil Romano Prodi, ki je pred kratkim na volitvah premagal Silvia Berlusconija, kot pravi kapetan zlato lovoriko dvignil visoko v zrak in dodal: "Hvala, da ste mlado generacijo opomnili, da trdo delo, garanje in litri prelitega znoja vedno obrodijo sadove. Hvala, ker ste vrnili upanje v italijanski nogomet. Grazie! Vsi Italijani vas imamo radi!"

 NATISNI    
Vrnitev prvakov sveta
Ne morejo verjeti
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometaši švedskega kluba IFK Göteborg so imeli v sezoni 1981/82 nekoliko nenavadno rutino, za katero so bili prepricani, da jim prinaša sreco. Pred...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje