Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 28 september 2020
''Vsi novinarji so isti. Razlika je zgolj v tem, da te eni specejo brez, drugi pa z oljem''.
Samir Handanovic
11. julij 2006
 NATISNI
Vrnitev prvakov sveta
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Italijanske nogometne reprezentante, najboljše nogometaše na svetu, je po vrnitvi iz Nemcije v Rimu pricakalo kar okoli 600.000 navijacev.

Nogometna reprezentanca Italije se je vrnila iz Nemcije, kjer je osvojila naslov svetovnega prvaka, na tisoce in tisoce navijacev pa jim je v Rimu pripravilo nepozaben sprejem. Azzurri so prestižno lovoriko na ogled postavili v misticnem Circo Massimu, enem od rimskih anticnih štadionov, kjer se je pod odrom z nogometaši razlilo morje italijanskih zastav, nebo pa je osvetljeval šampionski ognjemet. Z vseh italijanskih mest naj bi nogometne heroje prišlo pozdraviti kar neverjetnih 600.000 navijacev, prvaki sveta pa so z njimi žurali okoli 40 minut. V tem casu je z zvocnikov kar nekajkrat zarohnela moderna športna himna We are the Champions v izvedbi skupine Queen, vse skupaj pa je najbolj prevzelo Alessandra Del Piera, ki si je kar slekel majico. Še pred tem je nogometaše sprejel tudi italijanski premier Romano Prodi in se jim zahvalil: "Hvala, ker ste obnovili cast našega nogometa."

 NATISNI    
Ne morejo verjeti
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ucitelj je na nek nacin verjetno kar zadovoljen, kadar ga prekosi njegov ucenec, a v nogometu temu vedno ni tako. Vracamo se v leto 1957, in sicer v ...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje