Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Bil sem presenecen, a vedno govorim, da te v nogometu nic ne more presenetiti.
Les Ferdinand
11. julij 2006
 NATISNI
Vrnitev prvakov sveta
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Italijanske nogometne reprezentante, najboljše nogometaše na svetu, je po vrnitvi iz Nemcije v Rimu pricakalo kar okoli 600.000 navijacev.

Nogometna reprezentanca Italije se je vrnila iz Nemcije, kjer je osvojila naslov svetovnega prvaka, na tisoce in tisoce navijacev pa jim je v Rimu pripravilo nepozaben sprejem. Azzurri so prestižno lovoriko na ogled postavili v misticnem Circo Massimu, enem od rimskih anticnih štadionov, kjer se je pod odrom z nogometaši razlilo morje italijanskih zastav, nebo pa je osvetljeval šampionski ognjemet. Z vseh italijanskih mest naj bi nogometne heroje prišlo pozdraviti kar neverjetnih 600.000 navijacev, prvaki sveta pa so z njimi žurali okoli 40 minut. V tem casu je z zvocnikov kar nekajkrat zarohnela moderna športna himna We are the Champions v izvedbi skupine Queen, vse skupaj pa je najbolj prevzelo Alessandra Del Piera, ki si je kar slekel majico. Še pred tem je nogometaše sprejel tudi italijanski premier Romano Prodi in se jim zahvalil: "Hvala, ker ste obnovili cast našega nogometa."

 NATISNI    
Ne morejo verjeti
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Stave so sestavni del nogometa. Nekateri z njimi služijo mastne denarce, spet drugi so najbolj srecni, ko dobijo stavo, ki so jo sklenili s prijat...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje