Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Ne predstavljam si življenje brez Playstationa. Moram si kupiti trojko, ampak nimam casa. Ni šans, da bi na priprave odšel brez njega, ne morem si predstavljati. Ce ga ni ob meni, takoj za 30 do 40 odstotkov slabše treniram.
Sebastjan Cimerotic
10. julij 2006
 NATISNI
Gallas: ''Italijani so goljufali''
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Francoski branilec William Gallas, ki je vceraj s sklonjeno glavo zapustil finale SP, je italijanske nogometaše oznacil za mojstre izzivanja in jih proglasil za goljufe.

Francoski reprezentant William Gallas je Italijane oznacil za goljufe, ker naj bi bili mojstri izzivanja, najbolj pa naj bi izstopal Marco Materazzi, ki ga je Zinedine Zidane z glavo udaril v prsa. "Italijani se vedno tako obnašajo. Žal mi je, ker moram povedati to, toda kadar imajo obcutek, da prevladujejo, se poslužujejo umazanih prijemov. Italijani so goljufi, vendar jih pri njihovem pocetju ne moremo zaustaviti in nimamo nobenega vpliva na njihova dejanja. FIFA in sodniki so videli le Zidanov udarec, o tem, kaj se je dogajalo pred tem, pa se niso pozanimali. Ce nas nasprotnik premaga na pošten nacin, poraz vedno brez težav sprejmem, vendar v tem primeru temu ni bilo tako. Reprezentanti dobro poznamo Zizouja, ki obicajno ne reagira tako, a je bil izzvan, ker ga je Materazzi užalil. Ko igraš proti takšnim ljudem, bi jih najraje brcnil v zadnjico, vendar to so pac Italijani," s pikrimi besedami na racun Azzurrov ni skoparil branilec londonskega Chelsea.


William Gallas (levo, desno Cristiano Ronaldo) ima o Italijanih slabo mnenje.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vse bolj drži teza, da lahko Slovenec prakticno ob vsakem obisku tujine sreca nekdanjega rojaka in nekoc skupne države Jugoslavije. Zaradi takšnih al...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje