Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
To mora biti prekršek. Ce ni prekršek, potem je zagotovo faul.
Božo Sušec
2. avgust 2007
 NATISNI
Brazilci so v Nemciji popivali
Damjan Tratnik

Predsednik brazilske nogometne zveze Ricardo Teixeira trdi, da so bili njihovi nogometaši na svetovnem prvenstvu v Nemciji z mislimi vse prej kot pri nogometu.

Kot vse kaže, je bil za neuspeh reprezentance Brazilije na lanskem svetovnem prvenstvu kriv tudi alkohol. Kot je javnosti nehote razkril Ricardo Teixeira, predsednik Nogometne zveze Brazilije (CBF), so nogometaši na tekmovanju v Nemciji živeli vse prej kot vzorno, saj naj bi veckrat ponocevali in se ob tem zabavali z ogromnimi kolicinami popitih alkoholnih pijac. Teixeira je to predstavniku enega od podjetij, ki sodeluje v brazilski kandidaturi za organizacijo SP leta 2014, zaupal med predstavitvijo v Švici, do pogovora pa so se nekako dokopali tudi pri casniku Estado de Sao Paulo. "Nekateri nogometaši so se v hotel vracali tudi ob štirih, šestih zjutraj. Ne vem, kako nihce ni videl tega," je med drugim izjavil Teixeira, ki je našel tudi besedo kritike za Ronalda, napadalca AC Milana: "Kako lahko športnik med takšnim turnirjem tehta 98 kilogramov? Sam nisem športnik, pa nimam toliko kilogramov!" Na obtožbe predsednika CBF se je že odzval Marco Paulo del Nero, vodja brazilske delegacije v Nemciji: "Nicesar takšnega nisem videl, in ce se je to resnicno dogajalo, potem je tehnicno osebje zelo dobro skrilo vse skupaj." Brazilci so avanturo na lanskem SP koncali v cetrtfinalu, ko so jih z 1:0 premagali Francozi.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ena izmed številnih anekdot povezanih z danes žal že pokojnim madžarskim velemojstrom nogometne igre Ferencem Puskasom pravi, da je v zgodnjih letih ...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje