Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Imel sem dva lepa sinova. Zdaj imam pa še enega lepega sina.
David Beckham
14. julij 2006
 NATISNI
Materazzi se je zagovarjal
Andraž Rožman
Marco Materazzi se je danes pred disciplinsko komisijo FIFA zagovarjal za obnašanje v finalu svetovnega prvenstva, a podrobnosti niso znane.

Marco Materazzi
je bil danes v Zuerichu, kjer ja bil pred disciplinsko komisijo FIFA zaslišan o dogajanjih  v finalu svetovnega prvenstva, ko sta se sprla z Zinedinom Zidanom. Ker je Francoz v televizijski oddaji italijanskega branilca obtožil, da ga je žalil, se je moral Matrix danes zagovarjati, podrobnosti zaslišanj pa zaenkrat niso prišle v javnost. Materazzijev agent Caludio Vigorelli ni bil prav nic navdušen nad odlocitvijo, FIFA, da mora njegov klient priti na zaslišanje, in se spomnil na Francesca Tottija ter njegov pljunek v obraz Christiana Poulsena na EP pred dvema letoma. "Totti je takrat dobil štiri tekme prepovedi igranja. Nato so mu za eno tekmo zmanjšali kazen, medtem ko Poulsen za žaljivke ni bil sankcioniran. Primer iz letošnjega finala mondiala je skoraj identicen in mislim, da proti Materazziju ne bi smeli ukrepati. Ce bi napadli vsakega igralca za grdo govorjenje na igrišcu, bi imeli veliko dela. Povsem normalno je, da nogometaši na igrišcu drug drugega obmetavajo z žaljivkami, še posebno, ko gre za tako stresno tekmo," je rekel Vigorelli in dodal: "Zidanova reakcija je bila neprimerna, saj je to storil na zadnji tekmi v karieri."
 NATISNI    
Di Canio v cetrto ligo
Bo Zizou ob nagrado?
Zizou se je opravicil
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor misli, da je lahko biti nogometni trener, se moti. Seveda, nekateri vidijo le najvecje zvezdnike, ki uživajo svetovno slavo in se kopajo v de...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje