Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Povedal sem ji, da me cakata tekmi, toda o tem ni želela niti slišati! Rekla mi je, da sta obe zgolj prijateljskega znacaja in da ji moram pomagati pri selitvi.
Alex Ferguson
12. julij 2006
 NATISNI
Matrix: ''Mame nisem omenjal''
Andraž Rožman

Marco Materazzi je zatrdil, da med prepirom, ki sta ga pred milijoni televizijskih gledalcev uprizorila z Zidanom, ni omenjal Zizoujeve matere.

Zinedine Zidane
se je opravicil, ker je z glavo v prsa udaril Marca Materazzija, a ni priznal krivde za incident in dejal, da je nogometaš Interja med žalitvami omenjal njegovo mamo in sestro. Z novimi izjavami je postregel tudi italijanski branilec. "Nicesar v povezavi z raso, vero in politiko mu nisem rekel. Tudi o njegovi materi nisem govoril. Svojo sem izgubil, ko sem bil star 15 let in me še vedno prizadene, ce govorim o tem. Seveda nisem vedel, da je njegova mater v bolnišnici. Pošiljam ji vse najlepše želje," je dejal Matrix in o Zizouju povedal nekaj lepih besed: "Zidane je bil vedno moj heroj. Zelo ga obcudujem."

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spartak iz Moskve je eden tistih klubov, ki se lahko pohvali z najbolj nenavadnim vzdevkom. Medtem ko navijaci svoje ljubljence med tekmami pozd...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje