Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Sem ponosen, miren in prijazen. Takšni smo Slovenci!
Milivoje Novakovic
12. julij 2006
 NATISNI
Škandal jih je okrepil
Andraž Rožman
Vincenzo Iaquinta se je Marcellu Lippiju zahvalil, ker mu je zaupal mesto v reprezentanci in dejal, da je Azzurrom podkupovalni škandal koristil. Bo selektor Donadoni?

Italijanski reprezentant Vincenzo Iaquinta se je sedaj že nekdanjemu selektorju Azzurrov Marcellu Lippiju zahvalil, ker mu je zaupal mesto v izbrani vrsti. "Seveda sem razocaran, ker nas Lippi zapušca, vendar menim, da je dobro premislil, preden se je odlocil, da konca delo selektorja. O tem nogometaši v Nemciji nismo nicesar slišali in smo se lahko posvecali le tekmam in pripravi na njih. Selektorju se zahvaljujem, ker me je poklical v reprezentanco tudi, ko sem preživljal težke trenutke. Upam, da sem mu z igrami vrnil zaupanje," je rekel nogometaš Udineseja in o domnevni Lippijevi povezanosti s podkupovalnim škandalom pristavil: "Ko smo za govorice izvedeli v pripravljalnem centru v Covercianu, smo na to poskušali cim prej pozabiti. Na koncu so nam dala ta namigovanja dodatnih moci." Kot kandidat za Lippijevega naslednika se omenja Roberto Donadoni, Iaquinta pa o tej temi pravi: "Odlocitev bo sprejela Nogometna zveza Italije. Donadoni je svoje delo pri Livornu dobro opravil, poleg tega ima za seboj blesteco kariero pri Milanu in reprezentanci. Ce bo novi selektor on, bo deležen toplega sprejema. Preprican sem, da bo dokazal, da je trener najvišjega svetovnega razreda."
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Veliko svetovno znanih zvezdnikov se zanima za nogomet. Nekateri obiskujejo tekme, spet drugi imajo oziroma so imeli v lasti celo svoje klube - ko...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje