Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 22 januar 2020
Prepovedal sem jim obisk stavnice, pa jih je deset šlo tja takoj po treningu. In to v klubskih trenirkah. Potem pa mi vsi po vrsti svetujejo, naj v moštvo vrnem Cimerotica in Kralevskega, a kaj, ko ju dolgo sploh nisem videl na treningu. Moja 'hiša' gori, nogometaši pa kadijo in igrajo karte.
Luka Bonacic
12. julij 2006
 NATISNI
Zizou se je opravicil
Matej Pate
Zinedine Zidane se je na francoski televiziji Canal + opravicil za incident, ki ga je povzrocil v finalu SP, a dejal, da je glavni krivec Marco Materazzi.

Zinedine Zidane
se je danes prvic po finalu svetovnega prvenstva pojavil pred mediji in spregovoril o incidentu, ki ga je povzrocil, ko je z glavo v prsa udaril Marca Materazzija. V oddaji na francoski televiziji Canal + se je opravicil za svoje dejanje, vendar ga ni obžaloval, niti razkril, kaj ga je tako razburilo, da je udaril italijanskega branilca. "Nisem ravnal pravilno, zato se opravicujem. Opravicuje se, vendar ne obžalujem svojega dejanja, ker bi to pomenilo, da je Materazzi storil pravilno, ko je rekel, kar je rekel," se je Zidane opravicil, a ni priznal krivde in dodal: "Z Materazzijem se pred incidentom nisva zapletala v besedne dvoboje. Potegnil me je za dres, zato sem mu rekel, naj neha. Rekel sem mu, da ga lahko dobi po tekmi, ce ga hoce. Potem je izrekel nekaj zelo grdih besed in jih veckrat ponovil. Odšel sem stran, a se nato vrnil k njemu. Vse to se je zgodilo zelo hitro. Besede, ki jih je izrekel, so bile o moji materi in sestri. Žaljivke sem slišal prvic, drugic, nato pa se nisem mogel vec kontrolirati. Nekatere besede so mocnejše kot dejanja. Raje bi videl, da bi me nekdo zbil po tleh, kot da sem moral slišati te besede."
 NATISNI    
Zidane bo razkril skrivnost
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje