Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ne bi bil rad krivicen, baza hrvaških trenerjev v vseh igrah je nekajkrat vecja kot slovenska, pri njih je ta posel uveljavljen poklic, toda poplava hrvaških trenerjev na klopeh slovenskih klubov postaja že prav nehigienicna.
Franci Božic
12. julij 2006
 NATISNI
Zizou se je opravicil
Matej Pate
Zinedine Zidane se je na francoski televiziji Canal + opravicil za incident, ki ga je povzrocil v finalu SP, a dejal, da je glavni krivec Marco Materazzi.

Zinedine Zidane
se je danes prvic po finalu svetovnega prvenstva pojavil pred mediji in spregovoril o incidentu, ki ga je povzrocil, ko je z glavo v prsa udaril Marca Materazzija. V oddaji na francoski televiziji Canal + se je opravicil za svoje dejanje, vendar ga ni obžaloval, niti razkril, kaj ga je tako razburilo, da je udaril italijanskega branilca. "Nisem ravnal pravilno, zato se opravicujem. Opravicuje se, vendar ne obžalujem svojega dejanja, ker bi to pomenilo, da je Materazzi storil pravilno, ko je rekel, kar je rekel," se je Zidane opravicil, a ni priznal krivde in dodal: "Z Materazzijem se pred incidentom nisva zapletala v besedne dvoboje. Potegnil me je za dres, zato sem mu rekel, naj neha. Rekel sem mu, da ga lahko dobi po tekmi, ce ga hoce. Potem je izrekel nekaj zelo grdih besed in jih veckrat ponovil. Odšel sem stran, a se nato vrnil k njemu. Vse to se je zgodilo zelo hitro. Besede, ki jih je izrekel, so bile o moji materi in sestri. Žaljivke sem slišal prvic, drugic, nato pa se nisem mogel vec kontrolirati. Nekatere besede so mocnejše kot dejanja. Raje bi videl, da bi me nekdo zbil po tleh, kot da sem moral slišati te besede."
 NATISNI    
Zidane bo razkril skrivnost
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

David Icke je bil nekoc poznan kot nadarjen nogometni vratar. V casu kariere si je kruh služil z branjenjem pri Coventryju in Herefordu, toda nato...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje