Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Povedal bom zanimivo stvar. Verjamem, da deset igralcev v reprezentanci ne ve, kako je ime Andreju Pecniku. Pri nas se vse dogaja tako hitro, da niti ne vedo, kako mu je ime. Vedo sicer, da je Pecnik, to je pa tudi vse.
Branko Oblak
12. julij 2006
 NATISNI
Ni potrebno iskati krivca
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Ronaldo je priznal, da so se Karioke na svetovnem prvenstvu odrezale slabo, a pravi, da so kritike na racun brazilske reprezentance pretirane.

Ronaldo
je bila ena izmed redkih svetlih tock brazilske reprezentance na  svetovnem prvenstvu. Na tekmah proti Japonski in Gani je zabil tri gole in s 15 zadetki postal najboljši strelec v zgodovini mondialov, vendar je to za nogometaša Reala iz Madrida slaba tolažba. Karioke so izpadle v cetrtfinalu in razocarale ljudi v najvecji državi Južne Amerike. "Videl  in slišal sem veliko kritik, ki mislim, da so pretirane. Naše predstave so bile slabše od pricakovanj. S tem se moramo sprijazniti. Menim, da ni potrebno iskati krivca za neuspeh. Brazilija ne bo zmagala na vsakem svetovnem prvenstvu, ceprav imamo najboljšo reprezentanco na svetu," je povedal Ronaldo, ki se je pred štirimi leti veselil naslov prvaka in bil najboljši strelec turnirja, sedaj pa razmišlja, da bi odšel na operacijo kolena: "Pogovoril se bom z zdravnikom reprezentance Josejem Luisom Runcom, nato bomo našli najboljšo možno rešitev."
 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Švedski nogometaš Michael Svensson je poskrbel za enega zanimivejših rekordov v angleškem nogometu. Branilec Southamptona je namrec zaradi hude po...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje