Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Ne bom ostal devicnik do poroke. Nisem Kaka.
Alexandre Pato
12. julij 2006
 NATISNI
Beenhakker selektor Poljske
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Sloviti nizozemski nogometni strokovnjak Leo Beenhakker se je s klopi Trinidada in Tobaga preselil na selektorski stolcek poljske reprezentance.

Poljska
ima novega selektorja. Pawla Janasa, ki je razocaral z izpadom s svetovnega prvenstva po predtekmovanju, je zamenjal Leo Beenhakker. 64-letni Nizozemec je na mondialu vodil Trinidad in Tobago, sedaj pa je postal prvi tujec na klopi poljske reprezentance. "Vesel sem, ker bo našo reprezentanco vodil tako spoštovan strokovnjak. Preprican sem, da bo Beenhakker poljski reprezentanci dodal novo kakovost in nas popeljal na evropsko prvenstvo, kamor se nismo uvrstili še nikoli," je povedal predsednik Poljske nogometne zveze Michal Listkiewicz, medtem ko je Beenhakker dodal: "Poljska ima dolgo nogometno zgodovino in nekaj zelo dobrih rezultatov, vendar ni še nikoli igrala na evropskem prvenstvu, zato bo naš glavni cilj uvrstitev na turnir v Švici in Avstriji."
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški klub St Albans City ne sodi med znanejše svetovne klube. Še vec, mnogi celo v Angliji še niso slišali zanj, kar ne cudi, saj je pac vecino s...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje