Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec.
Brane Oblak
12. julij 2006
 NATISNI
Beenhakker selektor Poljske
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Sloviti nizozemski nogometni strokovnjak Leo Beenhakker se je s klopi Trinidada in Tobaga preselil na selektorski stolcek poljske reprezentance.

Poljska
ima novega selektorja. Pawla Janasa, ki je razocaral z izpadom s svetovnega prvenstva po predtekmovanju, je zamenjal Leo Beenhakker. 64-letni Nizozemec je na mondialu vodil Trinidad in Tobago, sedaj pa je postal prvi tujec na klopi poljske reprezentance. "Vesel sem, ker bo našo reprezentanco vodil tako spoštovan strokovnjak. Preprican sem, da bo Beenhakker poljski reprezentanci dodal novo kakovost in nas popeljal na evropsko prvenstvo, kamor se nismo uvrstili še nikoli," je povedal predsednik Poljske nogometne zveze Michal Listkiewicz, medtem ko je Beenhakker dodal: "Poljska ima dolgo nogometno zgodovino in nekaj zelo dobrih rezultatov, vendar ni še nikoli igrala na evropskem prvenstvu, zato bo naš glavni cilj uvrstitev na turnir v Švici in Avstriji."
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Inigo Arteaga se v zgodovino nogometa ni vpisal kot eden najboljših vratarjev vseh casov. Njegova kariera je bila vse prej kot blešceca, kljub temu p...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje