Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Prepovedal sem jim obisk stavnice, pa jih je deset šlo tja takoj po treningu. In to v klubskih trenirkah. Potem pa mi vsi po vrsti svetujejo, naj v moštvo vrnem Cimerotica in Kralevskega, a kaj, ko ju dolgo sploh nisem videl na treningu. Moja 'hiša' gori, nogometaši pa kadijo in igrajo karte.
Luka Bonacic
12. julij 2006
 NATISNI
Ronaldinho se je opravicil
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Brazilski zvezdnik Ronaldinho je na svetovnem prvenstvu razocaral, zato se je upravicil navijacem, ki so pesti stiskali za Karioke.

Najvecje razocaranje minulega svetovnega prvenstva je Ronaldinho. Brazilski cudežno decek je tako razocaral navijace, da so ti zažgali kip z njegovo podobo, nogometaš Barcelone pa se jim je za slabe predstave v Nemciji opravicil. "Veliko ljudi je od naše ekipe in predvsem mene pricakovalo sijajne predstave, a jih niso docakali. Obžalujem, ker smo svetovno prvenstvo zapustili, ne da bi pokazali, cesa smo resnicno sposobni. Preteklosti ne morem spremeniti, zato se lahko le opravicim in recem, da mi je žal," je skrušeno dejal nogometaš Barcelone in nagovoril navijace: "Tokrat nam ni uspelo šestic stopiti na svetovni nogometni vrh, vendar lahko z vašo pomocjo prebolimo razocaranje in bolecino ter odpravimo napake do leta 2010, ko bo mondial v Južni Afriki."


 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najbolj razvpitih brazilskih nogometašev zadnjih let Edmundo se je poleg izrednega instinkta za gol v zgodovino vpisal tudi po seriji škandal...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje