Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 1 oktober 2020
Normalno je, da kadar dobiš po tekmi v roke dres nasprotnika, da bo ta ves preznojen in smrdec. Zaradi tega sem bil presenecen, ko sva si dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum.
Ronaldo
12. julij 2006
 NATISNI
Klinsmann zapušca Elf
Andraž Rožman (foto: Getty Images)
Nemški mediji trdijo, da Juergen Kinsmann, ki je za danes dopoldan sklical novinarsko konferenco, ne bo podaljšal sodelovanja z nemško reprezentanco.

Nemški mediji porocajo, da Juergen Klinsmann ne bo ostal selektor Elfa. Tako v svojih napovedih sredinih izdaj trdita Bild in Sueddeutsche Zeitung, medtem ko nemška agencija SID poroca, da bo mesto selektorja prevzel dosedanji Klinsmannov pomocnik Joachim Loew. Klinsija je nemška javnost skoraj rotila, naj ostane na celu reprezentance, vendar so bile vse pohvale, zahvale  in prošnje navijacev, reprezentantov ter nogometnih veljakov na celu s Franzem Beckembauerjem ocitno zaman. Nekdanji nemški reprezentant, ki je leta 1990 postal svetovni prvak, bo danes svojo odlocitev medijem zaupal na novinarski konferenci, ki se bo zacela ob 9.30.


Juergen Klinsmann in Michael Ballack - Njuni poti se bosta razšli.
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V novi sezoni pokala Libertadores se bo za najprestižnejšo južnoameriško klubsko lovoriko boril tudi Colo Colo, ki je nedolgo nazaj osvojil svoj 26. ...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje