Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Zadnjic sem se ga napil pred petimi leti. Sploh nisem vedel zase in morali so me odnesti domov. Od takrat pijem alkohol zelo zmerno.
Eduardo Da Silva
23. april 2007
 NATISNI
Malta, Srbija, Portugalska...
Jure Bohoric

Klub iz Slovenije, ki bo v naslednji sezoni igral v pokalu Intertoto, bo moral na poti do pokala UEFA premagati tekmece z Malte, s Portugalske in iz Srbije.

Države iz naslova novice predstavljajo pot, ki jo bo moral na zacetku naslednje sezone prebroditi klub iz Slovenije, ki bo nastopal v pokalu Intertoto. V Nyonu so danes izžrebali pare omenjenega pokala, kdor se bo odlocil in uvrstil v to tekmovanje, pa bo imel za priprave zelo malo casa. Prve tekme bodo namrec odigrane že 23. in 24. junija. Pokal Intertoto je sicer lepa priložnost za odmeven evropski dosežek, kar je lani dokazal Maribor, ki se je povsem nepricakovano uvrstil v pokal UEFA. Štajerci so se namrec prebili vse do finala, nato pa senzacionalno premagali Villarreal, ki je le nekaj mesecev pred tem igral v polfinalu Lige prvakov.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Lev Jašin je danes poznan kot eden najboljših vratarjev vseh casov, marsikdo pa ne ve, da je bil že pokojni Rus vsestranski šport in se ni dokazal...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje