Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Normalno bi bilo, da bi dobil angažma, a pri nas je pac narobe svet. Pri nas je treba tistega, ki pride do vrha, s kladivom po glavi, da ga ni, da ga zbrišejo. In tudi jaz ne dobim nobenega angažmaja. Niti ga ne išcem, a ce bi me kdo poklical, bi rade volje prišel.
Branko Oblak
23. april 2007
 NATISNI
Malta, Srbija, Portugalska...
Jure Bohoric

Klub iz Slovenije, ki bo v naslednji sezoni igral v pokalu Intertoto, bo moral na poti do pokala UEFA premagati tekmece z Malte, s Portugalske in iz Srbije.

Države iz naslova novice predstavljajo pot, ki jo bo moral na zacetku naslednje sezone prebroditi klub iz Slovenije, ki bo nastopal v pokalu Intertoto. V Nyonu so danes izžrebali pare omenjenega pokala, kdor se bo odlocil in uvrstil v to tekmovanje, pa bo imel za priprave zelo malo casa. Prve tekme bodo namrec odigrane že 23. in 24. junija. Pokal Intertoto je sicer lepa priložnost za odmeven evropski dosežek, kar je lani dokazal Maribor, ki se je povsem nepricakovano uvrstil v pokal UEFA. Štajerci so se namrec prebili vse do finala, nato pa senzacionalno premagali Villarreal, ki je le nekaj mesecev pred tem igral v polfinalu Lige prvakov.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Paul Gascoigne je danes poznan kot eden tistih nogometašev, ki bi lahko dosegli veliko vec, ce jih v svoj objem ne bi zvabil svet alkohola in drog...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje