Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Rad bi bil pes! Psi so lepe živali. Lahko spijo ves cas in opravijo svojo potrebo kjerkoli želijo.
Emanuel Petit
29. junij 2008
 NATISNI
S pravo mero borbenosti
Uredništvo

Po zgolj remiju na povratni tekmi prvega kroga pokala Intertoto trener Gorice Primož Gliha pricakovano ni bil zadovoljen, a napredovanju se seveda ne gleda v zobe.

Pred okoli 500 gledalci so nogometaši Gorice sinoci odigrali prvo evropsko tekmo na domacih tleh v tej sezoni, a vse prej kot navdušili. Proti Hiberniansu z Malte so namrec le remizirali brez golov, a je bilo tudi to dovolj za napredovanje v drugi krog pokala Intertoto, potem ko je slovenski prvoligaš že na prvi tekmi slavili s 3:0. Nogometaši obeh moštev so si priigrali le pešcico priložnosti, po tekmi pa novogoriški trener Primož Gliha pricakovano ni bil kdo ve kako zadovoljen. "Žal nam tokrat ni uspelo zadeti. Je pa res, da se nogomet igra za zadetke, tako da gledalci zagotovo ne morejo biti zadovoljni. Videl pa sem željo pri svojih igralcih. Bila je prava mera borbenosti. Igrali smo predvsem po bokih, žal pa s predložki nismo uspeli doseci kaj vec. Naslednji teden bo intenzivnost treningov nekoliko nižja, saj se vidi, da fantje potrebujejo svežino," je misli po tekmi strnil Gliha, ki je pred kratkim na klopi štirikratnega prvaka Slovenije zamenjal nekdanjega reprezentancnega soigralca Darka Milanica, novega trenerja Maribora.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Zanimivo je, da je bil eden najboljših klubov s podrocja nekdanje Jugoslavije Hajduk ustanovljen na - Ceškem! Ta je bila leta 1911 tako kot Hrvaška d...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje