Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Zunanji vplivi zame predstavljalo velik problem, ker se je pac težko boriti s 25-imi igralci ter zraven še z 150-imi 'menedžerskimi bleferji'.
Slaviša Stojanovic
29. junij 2008
 NATISNI
Uspavanka v Novi Gorici
Uredništvo
Nogometaši Gorice so bili na povratni tekmi prvega kroga pokala Intertoto strelsko neucinkoviti, a so kljub temu napredovali. Brez golov v Novi Gorici.

- Pokal Intertoto:

Povratna tekma drugega kroga

GORICA 0:0 HIBERNIANS
Gorica naprej s 3:0

Štadion: Športni park v Novi Gorici. Gledalcev: 500. Sodnik: Shmolik (Belorusija). Rumeni kartoni: Velikonja; Fleri, Mifsud.

Gorica: Simcic, Zarifovic, Komel, Živec (od 71. Balažic), Kršic (od 58. Šmitran), Djukic, N. Kovacevic, Cvijanovic, Demirovic, Osterc, Velikonja (od 59. M. Kovacevic), trener: Gliha.

Hibernians: Muscat, Fleri, Xuereb, J. Caruana, Pulis, Edafe, Mifsud (od 62. Pearson), Failla, Xerri, Cohen (od 90. Caruanas), Scerri, trener: Gatt.

Nogometaši Gorice so na povratni tekmi prvega kroga pokala Intertoto kar malce razocarali svoje navijace, potem ko na domacem štadionu niso uspeli zatresti mreže skromnega malteškega kluba Hibernians. Kljub temu je klub iz Slovenije napredoval v naslednji krog, saj je na prvi tekmi slavil s 3:0. V Novi Gorici so v težkih pogojih za igro gledalci, bilo jih je le okoli 500, spremljali pravo uspavanko. Goricani so sicer imeli pobudo, a jim to kaj prida ni pomagalo, saj so bili v napadu premalo zbrani. Pravih priložnosti ni bilo veliko, gledalci so zehali in se dolgocasili, tako da bo šla 38. tekma Gorice v evropskih pokalih hitro v pozabo. V naslednjem krogu Vrtnice caka precej vecji zalogaj, saj se bodo pomerile z bolgarskim klubom Chernomorets Burgas.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V zgodovini nizozemskega pokalnega tekmovanja je ob letnici 1970 na prostoru za zmagovalce zapisano ime Ajax. To ne bi bilo nic nenavadnega, ce sl...

Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje