Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Bil sem presenecen, a vedno govorim, da te v nogometu nic ne more presenetiti.
Les Ferdinand
27. junij 2008
 NATISNI
Gorica: dokoncati zaceto
Uredništvo

Gorico v soboto caka druga evropska tekma v tej sezoni, potem ko bodo Primorci odigrali povratni obracun prvega kroga pokala Intertoto proti Hiberniansu z Malte.

V soboto bodo nogometaši Gorice odigrali povratno tekmo prvega kroga pokala Intertoto. Vse drugo, kot uvrstitev slovenskega prvoligaša v drugi krog, bi bilo velika senzacija, potem ko so Vrtnice prvi obracun proti Hiberniansu na Malti dobile kar s 3:0. Gola sta dosegla Etien Velikonja, ki je bil natancen dvakrat, in Goran Cvijanovic, trener Primož Gliha pa od svojih varovancev tudi tokrat - tekma se bo zacela ob 20. uri, vstopnice so naprodaj po enotni ceni 10 evrov - pricakuje dobro predstavo. "Tako kot na Malti, bomo tudi tokrat zaigrali na zmago. V nogometu podcenjevanje ne pride v poštev, saj smo v tem primeru tekmo že izgubili. Na srecanje smo se pripravljali bolj intenzivno, saj smo uvodni teden že dali skozi. Pricakujem zavzeto igro mojih fantov in novo zmago," pred prvo tekmo v Novi Gorici pravi novi trener Primož Gliha, ki bo Gorico tokrat vodil na njeni 38. tekmi v evropskih pokalih. Primorci so prejšnji teden dosegli jubilejno deseto zmago, sedaj pa navijaci seveda pricakujejo še enajsto. "Naše možnosti so prakticno nicne, toda presenecenja se v nogometu dogajajo redno in tudi mi še nismo povsem izgubili upanja. V Športni park odhajamo z ogromno željo, da pokažemo precej boljšo predstavo kot na prvi tekmi," dodaja trener Hiberniansa Robert Gatt. Sodil bo Siarhei Shmolik iz Belorusije, zmagovalec pa se bo v drugem krogu pomeril z bolgarskim klubom Chernomorets Burgas.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred casom smo na Nogomanii porocali o neverjetnem dosežku ciprskega napadalca Panagiotisa Pontikosa, ki je na tekmi tretje ciprske lige med Olymp...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje