Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Noro veliko poškodb sem si nabral. Od zlomov, lomljenja medenicne kosti, natrganih vezi, veckrat razbite glave, arkad, pretresov do zlomljenega mezinca na nogi ... To je bila najtežja poškodba, in sicer zato, ker nisem mogel obuti cevlja. Groza. Odrezal sem vrh kopacke, da je prst gledal ven, potem pa s flomastrom pobarval prst, da nasprotni igralec ni zanalašc stopil nanj.
Branko Oblak
27. junij 2008
 NATISNI
Gorica: dokoncati zaceto
Uredništvo

Gorico v soboto caka druga evropska tekma v tej sezoni, potem ko bodo Primorci odigrali povratni obracun prvega kroga pokala Intertoto proti Hiberniansu z Malte.

V soboto bodo nogometaši Gorice odigrali povratno tekmo prvega kroga pokala Intertoto. Vse drugo, kot uvrstitev slovenskega prvoligaša v drugi krog, bi bilo velika senzacija, potem ko so Vrtnice prvi obracun proti Hiberniansu na Malti dobile kar s 3:0. Gola sta dosegla Etien Velikonja, ki je bil natancen dvakrat, in Goran Cvijanovic, trener Primož Gliha pa od svojih varovancev tudi tokrat - tekma se bo zacela ob 20. uri, vstopnice so naprodaj po enotni ceni 10 evrov - pricakuje dobro predstavo. "Tako kot na Malti, bomo tudi tokrat zaigrali na zmago. V nogometu podcenjevanje ne pride v poštev, saj smo v tem primeru tekmo že izgubili. Na srecanje smo se pripravljali bolj intenzivno, saj smo uvodni teden že dali skozi. Pricakujem zavzeto igro mojih fantov in novo zmago," pred prvo tekmo v Novi Gorici pravi novi trener Primož Gliha, ki bo Gorico tokrat vodil na njeni 38. tekmi v evropskih pokalih. Primorci so prejšnji teden dosegli jubilejno deseto zmago, sedaj pa navijaci seveda pricakujejo še enajsto. "Naše možnosti so prakticno nicne, toda presenecenja se v nogometu dogajajo redno in tudi mi še nismo povsem izgubili upanja. V Športni park odhajamo z ogromno željo, da pokažemo precej boljšo predstavo kot na prvi tekmi," dodaja trener Hiberniansa Robert Gatt. Sodil bo Siarhei Shmolik iz Belorusije, zmagovalec pa se bo v drugem krogu pomeril z bolgarskim klubom Chernomorets Burgas.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Championship Manager je v zgodovino zapisana kot racunalniška igra, ki je vrsto let krajšala spanec mladim in starim širom sveta. Priljubljeni CM ...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje