Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
21. junij 2008
 NATISNI
Pricakovana zmaga Gorice
Uredništvo (foto: www.stephengatt.com)
Nogometaši Gorice so sezono 2008/09 zaceli s prepricljivo zmago, potem ko so si prakticno že na prvi tekmi priigrali napredovanje v drugi krog pokala Intertoto.

- Pokal Intertoto:

Prva tekma 1. kroga

HIBERNIANS 0:3 GORICA
34 [0:1] Velikonja
56 [0:2] Cvijanovic
59 [0:3] Velikonja

Štadion: Hibernians Ground v Paoli. Gledalcev: 350. Sodnik: Hategan (Romunija). Rumena kartona: Edafe; Komel.

Hibernians: Muscat, Fleri, Xuereb, J. Caruana, Pulis, Edafe, Jonathan (od 55. Bonnici), Clayton (od 89. Mifsud), Xerri (od 79. T. Caruana), Cohen, Scerri, trener: Gatt.

Gorica: Simcic, Zarifovic, Komel, Živec, Kršic (od 74. Šmitran), Djukic, N. Kovacevic, Cvijanovic, Demirovic, Osterc (od 61. M. Kovacevic), Velikonja (od 66. Galešic), trener: Gliha.

Nogometaši Gorice so z eno, ce ne celo obema nogama že v drugem krogu evropskega pokala Intertoto, potem ko so svojo prvo tekmo v novi sezoni opravili brez napake. Na gostovanju pri Hiberniansu na Malti so namrec slavili s 3:0, tako da je novi trener Primož Gliha na klopi debitiral na najboljši možen nacin. Junak visoke zmage je bil mladi Etien Velikonja, ki je zabil dva gola, med strelce pa se je vpisal tudi Goran Cvijanovic. Gorica je sicer igrala brez prvega vratarja in kapetana Mitje Piriha, poškodovan je tudi Alen Jogan, Rusmin Dedic pa je doma ostal zaradi smrti v družini. Tekma je bila sicer odigrana v izredni vrocini, zaradi katere je sodnik celo prekinil prvi polcas in vsem nogometašem dovolil osvežitev. Povratna tekma bo cez teden dni v Novi Gorici, Vrtnice pa v drugem krogu caka predstavnik Bolgarije, klub Chernomorets Burgas.


Gorica je na Malti slavila zasluženo zmago s 3:0.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Klubi, ki so uspešni, imajo ponavadi vec navijacev, kot tisti, ki nizajo slabe rezultate. A tudi prvoligaši, ki redno osvajajo lovorike, imajo svoje ...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje