Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Veckrat sem že napisal, da je Srecko izjemen selektor in zelo povprecen klubski trener. On je konflikten, v reprezentanci, ki se sestaja vsake tri mesece za tri dni to gre, do naslednjega zbora se vse zamere pozabijo, v klubu pa se ob vsakodnevnem delu nesoglasja stopnjujejo. Molimo, da se Katanec ne bo blamiral v kakem slovenskem klubu.
Franci Božic
21. junij 2008
 NATISNI
Pricakovana zmaga Gorice
Uredništvo (foto: www.stephengatt.com)
Nogometaši Gorice so sezono 2008/09 zaceli s prepricljivo zmago, potem ko so si prakticno že na prvi tekmi priigrali napredovanje v drugi krog pokala Intertoto.

- Pokal Intertoto:

Prva tekma 1. kroga

HIBERNIANS 0:3 GORICA
34 [0:1] Velikonja
56 [0:2] Cvijanovic
59 [0:3] Velikonja

Štadion: Hibernians Ground v Paoli. Gledalcev: 350. Sodnik: Hategan (Romunija). Rumena kartona: Edafe; Komel.

Hibernians: Muscat, Fleri, Xuereb, J. Caruana, Pulis, Edafe, Jonathan (od 55. Bonnici), Clayton (od 89. Mifsud), Xerri (od 79. T. Caruana), Cohen, Scerri, trener: Gatt.

Gorica: Simcic, Zarifovic, Komel, Živec, Kršic (od 74. Šmitran), Djukic, N. Kovacevic, Cvijanovic, Demirovic, Osterc (od 61. M. Kovacevic), Velikonja (od 66. Galešic), trener: Gliha.

Nogometaši Gorice so z eno, ce ne celo obema nogama že v drugem krogu evropskega pokala Intertoto, potem ko so svojo prvo tekmo v novi sezoni opravili brez napake. Na gostovanju pri Hiberniansu na Malti so namrec slavili s 3:0, tako da je novi trener Primož Gliha na klopi debitiral na najboljši možen nacin. Junak visoke zmage je bil mladi Etien Velikonja, ki je zabil dva gola, med strelce pa se je vpisal tudi Goran Cvijanovic. Gorica je sicer igrala brez prvega vratarja in kapetana Mitje Piriha, poškodovan je tudi Alen Jogan, Rusmin Dedic pa je doma ostal zaradi smrti v družini. Tekma je bila sicer odigrana v izredni vrocini, zaradi katere je sodnik celo prekinil prvi polcas in vsem nogometašem dovolil osvežitev. Povratna tekma bo cez teden dni v Novi Gorici, Vrtnice pa v drugem krogu caka predstavnik Bolgarije, klub Chernomorets Burgas.


Gorica je na Malti slavila zasluženo zmago s 3:0.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji danski reprezentant in clan danske ekipe, ki je leta 1992 presenetljivo osvojila naslov evropskega prvaka, Lars Elstrup, je že pri trides...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje