Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Sojenje je bilo tako, kot se piše glavni sodnik, torej za en klinc.
Suad Beširevic
20. junij 2008
 NATISNI
Na Malto po zmago
Uredništvo

Gorica je prvi klub, ki bo v naslednji sezoni zastopal barve Slovenije v evropskih pokalih. Novogoricane uvodna tekma v pokalu Intertoto caka že v soboto.

V soboto se bo za nogometaše Gorice že zacela nova sezona. Prvo tekmo bodo odigrali na Malti, seveda v okviru evropskega pokala Intertoto, v katerem se bodo v prvem krogu pomerili s Hiberniansom. Klub iz Nove Gorice je seveda velik favorit, ceprav je res, da je malteški nogomet v zadnjih letih brez dvoma napredoval, zanimivo pa bo videti, kako bo na klopi Gorice debitiral Primož Gliha. Nekdanji trener Olimpije in Drave ne skriva, da na soncni otok odhaja po zmago, ceprav ne bo mogel racunati na poškodovanega kapetana in vratarja Mitjo Piriha, medtem ko je klub že zapustil tudi Abdulrazak Ekpoki, v minuli sezoni najboljši strelec kluba. "Na pot so odpotovali vsi najboljši nogometaši. Izjema je kapetan Pirih, ki moštvu zelo veliko pomeni. Še vedno se namrec ubada s poškodbo. Ob tem moram dodati, da Vasja Simcic dokazuje svojo dobro pripravljenost, tako da imam vanj popolno zaupanje. Odkar sem prišel, smo se pripravljali na ta dvoboj z Maltežani, kjer je jasno, da gremo na zmago. Tako bomo šli tudi vsako tekmo pod mojim vodstvom. Fante še nisem dodobra spoznal, vendar po prizadevanjih na treningih mislim, da ekipa ima kakovost," je pred odhodom na Malto, kjer jih caka 9-kratni državni prvak in 8-kratni pokalni zmagovalec, misli strnil Gliha, ki je na klopi Vrtnic zamenjal Darka Milanica. Tekma se bo sicer zacela ob 18. uri, vlogo glavnega sodnika pa bo opravljal Ovidiu Alin Hategan iz Romunije. Ce bo Gorica v pokalu Intertoto preskocila prvo oviro (povratna tekma bo 28. junija), jo v drugem krogu caka predstavnik iz Bolgarije.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje