Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
Sit sem ga, clovek je prav monstrum in ce se bo meni tako zdelo, potem bo delal sklece kot nor
Zdravko Mamic
22. julij 2006
 NATISNI
Maribor kot v starih casih
Klemen Kos

Eden izmed vrhuncev letošnje klubske sezone pri nas bo na sporedu že v teh peklensko vrocih dnevih, ko bo Maribor doma branil prednost proti Villarrealu.

Sledovi dela novega trenerja vijolic Marijana Pušnika so vidni celo prej, kot bi to pricakovali najvecji optimisti, kar cez noc pa je mariborski nogometni klub po krajšem zatonu ponovno v središcu nogometnega dogajanja pri nas. Po fenomenalni zmagi na stadionu El Madrigal proti Villarrealu so Mariborcani dosegli celo najbolj odmevno zmago na tujih tleh v svoji zgodovini, saj so na kolena spravili lanskoletne polfinaliste Lige prvakov, ki imajo v svojih vrstah cel kup nogometašev, ki spadajo v sam svetovni vrh. K sreci danes rumena podmornica v štajersko prestolnico ne bo pripotovala s svojimi argentinskimi zvezdniki, zagotovo pa si bodo mladi štajerski nogometaši dobro zapomnili neposredne dvoboje z asi kot so Robert Pires, Nihat Kahveci, Diego Forlan in Alessio Tacchinardi. A kaj bi se pretirano obremenjevali z mariborskimi nasprotniki – tudi mladi mariborski upi kot so Rene Mihelic, Dragan Jelic, Milan Rakic, Gorazd Zajc in ostali enkrat že dokazali, da se v Mariboru rojeva nova velika generacija, kar so na svoji koži na špansko žalost spoznali tudi malce prevec vase zaverovani nogometaši Villarreala.

Ljudski vrt bo drevi doživel nov spektakel in nov praznik nogometa, ki bo še dolgo ostal v spominu vseh slovenskih ljubiteljev nogometa. Štajerska že leta ni tako gorela v pricakovanju nogometne tekme, prav gotovo pa tudi izredna vrocina in poletni dnevi ne bodo preprecili mariborskim navijacem, da v živo pospremijo svoje nogometaše pri enem najvecjih evropskih obracunov v klubski zgodovini. Mariborcani, le pogumno – na Ljudskem vrtu sta že padla PSV in francoski Lyon, le zakaj ne bi tudi španski Villarreal!

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje