Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Odlicno sem se adaptiral tam dol (v Italiji), samo potem so prišle te poškodbe... Ampak je bilo super tam v Lecah...
Sebastjan Cimerotic
21. julij 2006
 NATISNI
Villarreal brez Joseja Marija
Klemen Kos

Španski Villarreal bo jutri na Ljudski vrt pripotoval brez Joseja Marija, trener rumene podmornice Manuel Pellegrini pa bo opravil tudi nekaj takticnih sprememb.

Villarreal je odlocen, da se bo iz Ljudskega vrta v domovino vrnil kot zmagovalec, vsi igralci na celu s trenerjem Pellegrinijem pa priznavajo, da jih jutri caka izredno težak obracun proti kvalitetnemu nasprotniku. Gostje bodo v štajersko prestolnico pripotovali brez obolelega Joseja Marija, manjkal pa bo seveda tudi bocni branilec Josemi, ki je na El Madrigalu predcasno koncal srecanje. Na desni strani obrambe bo tako zacel Javi Venta, menjava pa se obeta tudi med vratnicami, kjer bo Argentinca Barboso zamenjal lani prvi vratar Villarreala Urugvajec Sebastian Viera.

V španskem tisku se pojavlja precej vec informacij o jutrišnjem nasprotniku Villarreala kot je to v navadi, seveda pa je k temu botroval predvsem poraz domacega moštva na prvi tekmi. Španci so stadion Ljudski vrt oznacili kot »stadion, ki sprejme 9.000 gledalcev, zaradi precejšnje oddaljenosti sedišc od travnate površine pa naj navijaci ne bi vršili pretiranega pritiska na gostujoce nogometaše.« Špancem precej težav povzrocajo tudi priimki štajerskih nogometašev, a upajmo da bodo »Vuksanovik, Popkleka« in ostali na celu s trenerjem »Punikom« dokazali, da rezultat s prvega srecanja ni bil zgolj plod srecnih okolišcin. Ne gre pa dvomiti v to, da bodo štajerski navijaci na celu z zvestimi Violami Špancem dokazali, da zna biti tudi mali Ljudski vrt pravi pekel za gostujoca moštva!

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Juan Garchitorena je leta 1915 postal prvi argentinski nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v dresu španskega velikana Barcelone. Ceprav je prišel iz J...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje