Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Z Dariusom Vassellom ni nobenih težav, pa tudi ce bi bile, jih ne bi bilo.
Graham Taylor
15. julij 2007
 NATISNI
Polom in slovo Maribora
Uredništvo
Maribor se je poslovil od evropskega pokala Intertoto, potem ko je na povratni tekmi drugega kroga na gostovanju pri Hajduku iz Kule izgubil kar z 0:5.

- Pokal Intertoto:

Povratna tekma 2. kroga

HAJDUK KULA 5:0 MARIBOR
15 [1:0] Vasiljevic
31 [2:0] Komazec
38 [3:0] Peric
45 [4:0] Radanovic
67 [5:0] Komazec (11m.)

Štadion: Marakana v Beogradu. Gledalcev: 700. Sodnik: Malcolm (Severna Irska). Rumeni kartoni: Peric, Radanovic; Pecnik, Brulc, Mihelic.

HAJDUK KULA: Djuricic, Pavicevic, Fejsa (od 21. Habensus), Radanovic, Bulatovic (od 84. Djukavic), Radivojevic, Davidov, Bogic, Vasiljevic, Komazec, Peric (od 54. Dojkic), trener: Soldo.

MARIBOR: Pridigar, Popovic, Samardžic, Vuksanovic (od 65. Zajc), Pecnik, Lungu, Tomažic-Šeruga, Mezga, Mihelic, Brulc, Makriev, trener: Pušnik.

Nogometaši Maribora se iz Beograda vracajo sklonjenih glav, potem ko so povratno tekmo drugega kroga evropskega pokala Intertoto proti srbskemu klubu Hajduk Kula izgubili kar z 0:5 in se s skupnim rezultatom 2:5 poslovili od tekmovanja. Štajerci so tekmo na sloviti Marakani sicer zaceli dobro in imeli nekaj priložnosti, nato pa je njihova igra povsem razpadla, saj so v vsega pol ure prejeli kar štiri zadetke! Piko na i katastrofi je v drugem polcasu z enajstih metrov postavil Komazec, visok poraz pa je znova mocno zamajal stolcek trenerju Marijanu Pušniku, ki ga marsikdo ne želi vec gledati na štadionu Ljudski vrt.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometni klubi širom sveta danes služijo milijone evrov s prodajo oglasnega prostora na dresih. Le redki so klubi, ki se držijo tradicije in na dres...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje