Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Angleška dekleta so grda, poleg tega pa spijejo veliko prevec piva.
Georgi Hristov
11. julij 2007
 NATISNI
UEFA ostro kaznovala Legio
Jure Bohoric

Vetra je brez boja napredovala v tretji krog pokala Intertoto, potem ko je Evropska nogometna zveza (UEFA) zaradi divjanja navijacev izlocila poljski klub Legia.

Poljski klub Legia je prejel hudo kazen s strani Evropske nogometne zveze (UEFA) zaradi divjanja njegovih navijacev na tekmi pokala Intertoto. Legia se je v prvem obracunu drugega kroga v gosteh pomerila z Vetro, za katero igrata tudi Maksut Azizi in Almir Sulejmanovic, odigran pa je bil le en polcas, saj so nato na zelenici zavladali gostujoci navijaci. Ti so se skoraj pol ure pretepali s policisti, ki so jih nato vec kot 100 strpali za zapahe, najbolj dejavne razgrajace pa cakajo celo zaporne kazni. UEFA do kluba ni pokazala nobene milosti, ceprav so pri Legii trdili, da so v zadnjih treh letih naredili veliko, da bi preprecili divjanje svojih navijacev in da so bili tokrat pac povsem brez moci. Tako je klub iz Varšave že zakljucil z nastopi v letošnjih evropskih pokalih, slednji pa bodo ostali zgolj pobožna želja tudi prihodnjo sezono. Poleg tega mora vodstvo Legie v desetih dneh kontaktirati Vetro in povrniti vse zaradi divjanja navijacev nastale stroške. Vetra je sicer tekmo za zeleno mizo dobila z rezultatom 3:0 in se bo v tretjem krogu pomerila z Blackburnom. UEFA se je za tako ostro kazen odlocila tudi zaradi tega, ker to ni bil prvi takšen incident navijacev Legie na gostujocih tekmah v evropskih pokalih.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje