Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Angleži niso poceli nic drugega kot nabijali žogo cim dlje od svojih vrat in z vso mocjo tolkli po naših nogah.
Patrick Vieira
8. julij 2007
 NATISNI
Poljaki so izgubili živce
Jure Bohoric

Vetra, klub Maksuta Azizija in Almirja Suljemanovica, ni do konca odigrala tekme pokala Intertoto proti Legii, potem ko so razgrajali navijaci s Poljske.

V drugem krogu evropskega pokala Intertoto konec tedna le ena od tekem ni bila odigrana do konca. Obracun v Vilni med Vetro in poljskim klubom Legia Varšava je bil namrec prekinjen ob polcasu, potem ko so gostujoci navijaci izgubil živce in poskrbeli za hude nerede. Vodstvo Vetre z 2:0 jih je tako razjezilo, da so zapustili svoj prostor na štadionu, stekli na igrišce in zaceli unicevati mreži na golih ter reklamne panoje. Posredovala je policija, ki je kar okoli 100 navijacev strpala za zapahe, k sreci pa huje poškodovanih ni bilo. Zdravniki so morali tako oskrbeti le enega policista in okoli deset navijacev. Po izbruhu nasilja je sodnik tekmo v hipu odpovedal, trenutno pa še ni znano, kakšno odlocitev bo sprejela Evropska nogometna zveza (UEFA). Najbolj verjetno se zdi, da bo v naslednji krog brez boja napredovala Vetra, za katero sicer igrata tudi slovenska nogometaša Almir Sulejmanovic in mladi reprezentant Maksut Azizi. Slednji je tekmo zacel v prvi enajsterici, Sulejmanovica pa ni bilo v moštvu.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanska Roma je leta 1999 dvema italijanskima sodnikoma podarila uri znamke Rolex, še sedemintridesetim sodnikom pa ure v manjši vrednosti, kar j...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje