Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Zunanji vplivi zame predstavljalo velik problem, ker se je pac težko boriti s 25-imi igralci ter zraven še z 150-imi 'menedžerskimi bleferji'.
Slaviša Stojanovic
9. julij 2009
 NATISNI
Gorico caka finski Lahti
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Cakanja vodstva Gorice je konec - nogometaši slovenskega podprvaka se bodo v drugem krogu kvalifikacij lige Europa pomerili s finskim prvoligašem Lahtijem.

Drugi od treh slovenskih predstavnikov v kvalifikacijah za ligo Europa je danes dobil svojega nasprotnika - nogometaši Gorice se bodo v drugem krogu pomerili z Lahtijem. Predstavnik Finske je povratno tekmo proti Dinamu iz Tirane sicer izgubil z 0:2, potem ko je oba zadetka za albanskega prvoligaša dosegel Diop, toda ker je klub, pri katerem igra tudi sloviti Jari Litmanen, na prvem obracunu slavil kar s 4:1, je navkljub neuspešnemu rezultatu na gostovanju napredoval v naslednji krog kvalifikacijskih bojev. Gorica in Lahti bosta prvo tekmo odigrala v Novi Gorici, in sicer 16. julija, povratni obracun bo na sporedu 23. julija. Še tretji slovenski predstavnik Interblock bo s svojimi nastopi zacel šele v tretjem kvalifikacijskem krogu.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje