Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Neverjetno, kaj vse si je dovolil. Po eni od tekem, ki jo je Juventus izgubil, sodnik pa mu je razveljavil zadetek, je delilca pravice Gianluco Paparesto za kazen zaklenil v svojo pisarno!
Franco Carraro
9. julij 2009
 NATISNI
Gorico caka finski Lahti
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Cakanja vodstva Gorice je konec - nogometaši slovenskega podprvaka se bodo v drugem krogu kvalifikacij lige Europa pomerili s finskim prvoligašem Lahtijem.

Drugi od treh slovenskih predstavnikov v kvalifikacijah za ligo Europa je danes dobil svojega nasprotnika - nogometaši Gorice se bodo v drugem krogu pomerili z Lahtijem. Predstavnik Finske je povratno tekmo proti Dinamu iz Tirane sicer izgubil z 0:2, potem ko je oba zadetka za albanskega prvoligaša dosegel Diop, toda ker je klub, pri katerem igra tudi sloviti Jari Litmanen, na prvem obracunu slavil kar s 4:1, je navkljub neuspešnemu rezultatu na gostovanju napredoval v naslednji krog kvalifikacijskih bojev. Gorica in Lahti bosta prvo tekmo odigrala v Novi Gorici, in sicer 16. julija, povratni obracun bo na sporedu 23. julija. Še tretji slovenski predstavnik Interblock bo s svojimi nastopi zacel šele v tretjem kvalifikacijskem krogu.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred kratkim se je Romario jokal kot majhen otrok, s tribun pa je bil deležen stojecih ovacij, ko je zabil tisoci gol v svoji karieri. "Naj govori...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje