Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Pred dvobojem s Paragvajem smo si vsi v angleški reprezentanci stisnili roke. Pri madridskem Realu pa se pred tekmami poljubimo. Ko je na prijateljskem dvoboju proti Jamajki Aaron Lennon cakal, da me zamenja, sem se že nagnil k njemu, da bi ga poljubil, potem pa sem pomislil in si rekel, David, raje ne.
David Beckham
21. maj 2009
 NATISNI
Baumann: Veliko razocaranje
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Poraz. Bolecina. Razocaranje. S temi besedami so nogometaši Werderja hiteli opisovati svoje obcutke po porazu v finalu pokala UEFA proti Šahtjorju.

Kapetan Werderja iz Bremna Frank Baumann je sinoci verjetno igral svojo zadnjo veliko tekmo. To je bil oster boj dveh kakovostnih moštev, ki pa je na koncu pripadel Šahtjoru, tako da je Baumann s svojimi soigralci ostal praznih rok. Razocaranje je bilo pri njem zaradi tega razumljivo nepopisno. "To je velik poraz in veliko razocaranje. Danes nasprotnika preprosto nismo uspeli spraviti pod pritisk. Pri izenacujocem zadetku smo imeli nekaj malega srece, nato pa je bila tekma odprta, ceprav je bil Šahtjor tisti, ki je imel vec od igre," je povedal Baumann. Z njim se strinja njegov soigralec Torsten Frings. "Poraza si nismo zaslužili, toda priznati moramo, da je bil Šahtjor boljši. Naredili smo prevec napak." 

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Radovan Karadžic je brez dvoma poskrbel za zgodbo leta 2008, potem ko so ugotovili, da se je vec let pod imenom Dragan Dabic ter s košato bra...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje