Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Tudi tisti, ki so lahki, niso vec lahki.
Branko Oblak
21. maj 2009
 NATISNI
Fernandinho: Slasten okus po kolajni
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
"Kolajna ima zares slasten okus," je po zmagoslavju v pokalu UEFA priznal Fernandinho, ki se zmage Šahtjorja veseli skupaj  s svojimi štirimi rojaki.

Navijaci Šahtjorja slavijo prvo evropsko lovoriko v zgodovini kluba, eden tistih, ki je k zmagi v finalu pokala UEFA prispeval zares ogromno, pa je Fernandinho. Eden petih Brazilcev v moštvu kluba iz Donjecka je tudi tokrat odigral odlicno, po tekmi pa seveda ni skrival evforicnega navdušenja. "Kolajna ima zares slasten okus, lepo je biti zadnji zmagovalec pokala UEFA," se je smejalo 24-letnemu Fernandinhu, ki je po zmagi nad Werderjem še dodal: "Gledalci so spremljali odlicno tekmo, v kateri smo mi pokazali nekoliko vec in zasluženo zmagali. Mislim, da bi lahko odigrali celo boljše. Ne vem, zakaj smo sredi obracuna zaceli igrati z dolgimi žogami. Morda zato, ker so nam nasproti stali fizicno zelo mocni nogometaši, ki so od zacetka do konca igrali na telo. Ko smo igrali po tleh in poskušali s kratkimi podajami, smo po igrišcu kar leteli. Škoda, ker smo po nepotrebnem prejeli zadetek in morali nato zaradi tega igrati podaljšek, toda najpomembnejše je, da smo zmagali."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eidur Gudjohnsen je že sedaj, ceprav je star šele 29 let in je še vedno aktiven, eden najboljših islandskih nogometašev vseh casov. Nekateri pravi...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje