Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec. Že takrat sem bil bolj "flot", že takrat sem si vse upal, vse dovolil. Tako kot danes, brez zaprek. Nic nisem po ovinkih govoril.
Branko Oblak
21. maj 2009
 NATISNI
Adriano: Slavje, ples in zabava
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Luiz Adriano doseženi zadetek v Carigradu ocenjuje za najpomembnejšega v karieri. Brazilec se po zmagoslavju prepušca zabavi.

Enega od dveh zadetkov za Šahtjor na finalni tekmi pokala UEFA proti Werderju je dosegel Luiz Adriano, mladi Brazilec na zacasnem delu v Ukrajini, ki po obracunu seveda pricakovano ni mogel skriti navdušenja. "Moj zadetek je bil zares pomemben, saj smo z njim nasprotniku dali jasno vedeti, da smo v Carigrad prišli igrati in tudi zmagati. Še toliko pomembnejši je bil zame osebno, saj predstavlja prvi vecji dosežek v moji karieri. Seveda pa mi zagotovo ne bi uspelo brez soigralcev - s skupnimi mocmi smo našemu klubu priigrali zgodovinsko lovoriko, prvo evropsko, odkar sploh obstaja," je bil navdušen 22-letnik, ki je dodal: "Ne vem, kako opisati custva, ki me oblivajo. Skupaj doživljamo nekaj neverjetnega, cesar še nikoli nismo cutili. Ceprav imam ob sebi kar štiri Brazilce in se zares pocutim kot doma, je dejstvo, da smo vsi skupaj ena velika in zelo srecna družina. Mislim, da to dejstvo predstavlja velik del našega uspeha. Zdaj pa konec govorjenja, cas je za slavje, ples in zabavo." Mladi napadalec se je sicer k Šahtjorju pred dvema letoma preselil za okoli 3 milijone evrov, za kolikor ga je prodal njegov maticni klub Internacional.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nek modrec je nekoc izjavil, da v družini ne more biti prostora za dva genija. Verjetno ga je kdo v vseh teh letih že demantiral, a njegove besede...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje