Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 13 julij 2020
Pred mojim prihodom je bila Sevilla sranje.
Jose Maria del Nido
21. maj 2009
 NATISNI
Jeza in razocaranje
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Razocaran in jezen je po porazu v finalu pokala UEFA trener Werderja iz Bremna Thomas Schaaf. Njegovi nogometaši so premalo napadali.

Njegovo moštvo je zaostajalo, vendar vseeno izsililo podaljške. Nato pa vseeno izgubilo. Razumljivo torej, da je Thomas Schaaf, ki bi z zmagoslavjem v pokalu UEFA lahko rešil letošnjo za Werder sila povprecno sezono, ki jo lahko zdaj reši le še zmaga v finalu nemškega pokala. "Ko izgubiš vse, si razocaran, toda sezona za nas še ni konec. Še vedno imamo tekme pred seboj, že v soboto pomembno prvenstveno, nato pa še finale nemškega pokala v Berlinu. S to izkušnjo moramo naprej. V Berlinu se obeta spektakel. Razocarani in jezni smo, toda že jutri bo drugace. Ta poraz moramo pustiti za seboj," je povedal Thomas Schaaf in dodal. "Nismo napadali kot obicajno. Vedeli smo, da jim ne smemo pušcati prostora, ker so hitri, zato smo skušali igrati zaprto in igrati na protinapade, vendar ni šlo. Kontrola žoge na naši strani je bila slaba, še posebej na sredini igrišca, tako da niti nismo mogli streljati na nasprotnikov gol. Nekaj priložnosti smo si priigrali, vendar jih nismo uspeli izkoristiti."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Turek Dogan Babacan je leta 1974 sodil na otvoritveni tekmi svetovnega prvenstva med Zahodno Nemcijo in Poljsko v Berlinu. Njegova žena in hci sta si...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje