Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Ne bom vam povedal zacetne enajsterice, zato me nehajte klicat sredi noci. Sram vas bodi. Ce boste še naprej taki kreteni, bom tudi sam spremenil svoje obnašanje.
Marcello Lippi
21. maj 2009
 NATISNI
Wiese: Pomanjkanje agresivnosti
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Morda bi se sinocnje finale pokala UEFA razpletlo drugace, ce bi Werder igral v polni postavi. Morda. Vratar Tim Wiese izpostavlja pomanjkanje agresivnosti.

Vratar Werderja iz Bremna Tim Wiese je po grenkem porazu v finalu pokala UEFA proti Šahtjorju poudaril, da bi se finale morda razpletlo drugace, ce bi bili nogometaši Werderja bolj ucinkoviti. "Preprosto nismo storili dovolj. Zapravili smo prevec priložnosti. Morali bi veckrat poskušati z razdalje. Manjkalo nam je nekaj pomembnih igralcev, morda bi bilo drugace, ce bi igrali," je povedal Wiese, ki se je sinoci nekajkrat izkazal, pri zmagovitem zadetku Šahtjora pa bi odkrito receno lahko bolje posredoval. "Manjkalo nam je agresivnosti: to je eden kljucnih razlogov za poraz - v napadu bi morali storiti vec," je še povedal. 

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so poznani po tem, da jih skoraj nihce ne pozna po njihovih pravih imenih. Morda veste, kdo je Jose Roberto Gama de Oliveira?...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje