Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrati in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Brane Oblak
21. maj 2009
 NATISNI
Wiese: Pomanjkanje agresivnosti
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Morda bi se sinocnje finale pokala UEFA razpletlo drugace, ce bi Werder igral v polni postavi. Morda. Vratar Tim Wiese izpostavlja pomanjkanje agresivnosti.

Vratar Werderja iz Bremna Tim Wiese je po grenkem porazu v finalu pokala UEFA proti Šahtjorju poudaril, da bi se finale morda razpletlo drugace, ce bi bili nogometaši Werderja bolj ucinkoviti. "Preprosto nismo storili dovolj. Zapravili smo prevec priložnosti. Morali bi veckrat poskušati z razdalje. Manjkalo nam je nekaj pomembnih igralcev, morda bi bilo drugace, ce bi igrali," je povedal Wiese, ki se je sinoci nekajkrat izkazal, pri zmagovitem zadetku Šahtjora pa bi odkrito receno lahko bolje posredoval. "Manjkalo nam je agresivnosti: to je eden kljucnih razlogov za poraz - v napadu bi morali storiti vec," je še povedal. 

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Malo nogometnih klubov se lahko pohvali s starejšo navijaško populacijo. Ce pa jo že imajo, to populacijo navadno tvorijo starejši gospodje, predstav...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje