Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Sem najbolj vesel, kar je clovek sploh lahko. A bil sem tudi že bolj vesel.
Ugo Ehiogu
20. maj 2009
 NATISNI
Dolgo so cakali
Miran Zore (foto: Getty Images)
Predsednik Nogometne zveze Nemcije (DFB) Theo Zwanziger je izrazil zadovoljstvo nad igranjem Werderja iz Bremna v finalu pokala UEFA.

Nemcija
ima po sedmih letih znova priložnost, da se dokoplje do evropske lovorike. Zanimivo je, da sta se leta 2002 v finale evropskega pokala uvrstila kar dva nemška kluba, a oba izgubila - Borussia Dortmund v pokalu UEFA proti Feyenoordu, Bayer Leverkusen pa v Ligi prvakov proti Realu iz Madrida. "Koncno, bil je že cas, da se naš klub znova prebije na zadnjo stopnicko. Seveda smo upali, da bomo veckrat igrali v finalih evropskih prvenstev, zdaj pa sem zares izredno ponosen, da smo imeli v polfinalu pokala UEFA kar dva predstavnika, v finalu pa enega," je zadovoljen Theo Zwanziger, predsednik Nogometne zveze Nemcije (DFB), ki dodaja: "Nastop Werderja v velikem finalu brez dvoma prinaša nov veter entuziazma v nemški nogomet. Za državo, v kateri je nogomet izjemno pomemben, je to seveda enkratno. Zdaj smo v finalu pokala UEFA, preprican pa sem, da se lahko kmalu znova prebijemo tudi v finale Lige prvakov."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Štadioni so se v zgodovini že nekajkrat sprevrgli v prava morišca, na katerih je izgubilo življenje že na tisoce navijacev. V Kolumbiji je leta 1982 ...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje