Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Igralcem sem narocil, naj na igrišcu umrejo.
Rafael Benitez
20. maj 2009
 NATISNI
Igral bo tudi Turek
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Mesut Özil bo nocoj v Istanublu edini turški nogometaš na igrišcu. Mladi Turek z nemškim državljanstvom bo v moštvu Werderja zamenjal Diega.

Nocoj se bosta v finalu pokala UEFA v Carigradu pomerila kluba iz Nemcije in Ukrajine. Oba imata številne tuje nogometaše, na štadionu Fenerbahceja bo kar pet Brazilcev, zanimivo pa je, da bo imel Werder v svojih vrstah tudi Turka. Sicer ne stoodstotnega, saj se je rodil v Nemciji in tudi igra za Elf, pa vendarle. Pred Mesutom Özilom je sicer ena najpomembnejših tekem v njegovi dosedanji karieri - ne zgolj zaradi tega, ker gre za finale evropskega pokala, pac pa tudi, ker bo v ekipi Werderja zamenjal kaznovanega zvezdnika Diega. "Zna se zgoditi, da bo marsikaj odvisno od Mesuta. Raje bi seveda v ekipi imel oba, tako njega kot Diega, zdaj pa upam, da bo Özil z odlicno predstavo kronal zanj še kako uspešno sezono," mladenicu zaupa Torsten Frings, 20-letnik pa dodaja: "Seveda zaupam v svoje sposobnosti, še toliko bolj pa se tekme veselim, ker bom imel glasno podporo s tribun. V Carigradu imam ogromno prijateljev in tudi sorodnikov. Po obracunu se bom seveda dobil z njimi, skupaj bomo odšli tudi na vecerjo, toda najprej moram skupaj s soigralci na igrišcu opraviti težaško delo. Razmišljamo le o zmagi in preprican sem, da se bomo domov vrnili s trofejo v naših rokah."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Anglež Stan Collymore je po vsej verjetnost rekorder po casu, ki ga je potreboval, da je ob prihodu v svojo novo sredino zakuhal prvi škandal. Collym...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje