Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrat in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Branko Oblak
20. maj 2009
 NATISNI
Goli, goli, goli...
Uredništvo (foto: Getty Images)
Po statistiki sodec bi moralo nocoj v finalu pokala UEFA pasti ogromno golov. Najvec so jih gledalci videli leta 2005, ko sta jih Liverpool in Alaves zabila kar devet.

Finalne tekme pokala UEFA so bile le redkokdaj nezanimive in dolgocasne. V povprecju na finalno tekmo padeta 2.65 gola, doslej pa se je le enkrat zgodilo, da gledalci niso videli zadetka. Do tega je prišlo leta 2000, ko sta Galatasaray in Arsenal v danski prestolnici mreži ohranila nedotaknjeni, nato pa so Turki senzacionalno slavili po streljanju enajstmetrovk. Ko sta o zmagovalcu odlocali še dve tekmi, se je le štirikrat zgodilo, da gledalci niso videli golov, teh pa je bilo od leta 1998 dalje, ko so se pri Evropski nogometni zvezi (UEFA) odlocili, da o zmagovalcu ne bosta vec odlocala dva finalna obracuna, najvec leta 2005. V Dortmundu sta Liverpool in španski malcek Alaves postregla kar z devetimi, na koncu pa so Angleži po podaljšku in pravi drami, saj so zmagoviti gol dosegli celo v 117. minuti obracuna, slavili s 5:4!

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
West Bromwich Albion je klub, kjer igra tudi slovenski reprezentant Robert Koren. To ni nic nenavadnega, marsikdo pa ne ve, da je prav WBA klub, ki j...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje