Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Ne vem, kaj bi lahko vzel, saj menim, da sem trener, ki ima vse potrebno za ta poklic. Mogoce ima to tudi Ciro, vendar me to ne zanima. Od Cira bi morebiti lahko vzel kakšno kravato, saj sem opazil, da so nekatere res simpaticne.
Otto Baric
20. maj 2009
 NATISNI
Nesrecni Francozi
Uredništvo (foto: Getty Images)
Medtem ko je Italija najuspešnejša država pokala UEFA, je bila smola redna spremljevalka Francozov, saj so slednji štirikrat igrali v finalu, a niso zmagali niti enkrat.

V zgodovino pokala UEFA bo kot najuspešnejša država odšla Italija, saj so njeni klubi slavili kar devetkrat. Nemci in Angleži so bili najboljši po šestkrat, Španci štirikrat. Zanimivo je, da Francija pokala UEFA ni osvojila niti enkrat, ceprav je imela predstavnika v velikem finalu kar štirikrat! Toda klubi iz dežele Galskih petelinov so izgubili prav vsakic. Nesrecni niz porazov je zacela Bastia (nekdanji klub bivšega slovenskega reprezentanta Ermina Šiljaka) leta 1978 proti nizozemskemu prvoligašu PSV-ju iz Eindhovna, nadaljevala pa sta ga Bordeaux (leta 1996 proti Bayernu, ceprav je zanj tedaj igral tudi Zinedine Zidane), in Marseille, ki je klonil kar dvakrat - leta 1999 proti novopecenemu italijanskemu prvoligašu Parmi, leta 2004 pa še proti Valencii. V finalu so bili precej neuspešni tudi Škoti, ki so izgubili kar trikrat, nazadnje Rangersi iz Glasgowa lani v Manchestru proti ruskemu presenecenju Zenitu iz Sankt Peterburga.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mehiški temperament in strast sta del življenja v Latinski Ameriki, vendarle pa vcasih slednja poskrbita za nevšecnosti, kot je bilo v primeru mehišk...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje